Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V jedné nemocnici v Los Angeles začne docházet k záhadným úmrtím pacientů. Lékaři nemohou nalézt příčinu. Nemocnicí se začíná šířit panika z neznámé epidemie. Na pomoc je proto přizván mladý epidemiolog z Atlanty (Kevin Sorbo). Mezitím se zjistí, že epidemii roznášejí prostitutky. Vyšetřováním se prokáže, že prostitutky někdo infikuje záměrně. Stopy vedou do samotné nemocnice. Zde, v opuštěném křídle budovy, jeden šílený doktor provádí své experimenty. Dokáží ho ostatní zastavit? (videofil)

(více)

Recenze (4)

NinadeL

všechny recenze uživatele

Condition: Critical měl být první seriálem s Kevinem Sorbo, ale zůstalo u pilotu. Důvody jsou zpětně zřejmé, lékařských seriálů bylo moc. Pak mu nevyšel Superman a nakonec se stal Herkulem. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Jedna z mála príležitostí vidieť Kevina Sorba v inej úlohe, než je Herkules (resp. kapitán príšernej vesmírnej lode Andromeda). Len si nie som istý, či o to niekto stojí. Navyše v takomto rutinne sprásknutom lekárskom trileri. Troška mi to (s prostitútkami) pripomenulo skvelý román Kena McClurea „Chameleón“. Inak bieda. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama