Reklama

Reklama

Příběh o proměně mladé spisovatelky, kterou dožene její minulost. Alice, která je nucena čelit obtížným vzpomínkám a činit odvážná rozhodnutí, nakonec překoná své démony, což jí umožní najít lásku a znovu objevit svůj tvůrčí hlas. V americkém filmu, který je zasazen do bezohledného světa newyorského vydavatelství, sledujeme Alici Harveyovou (Emily VanCampová), dceru vlivného literárního agenta. Ta pracuje na pozici asistentky knižního redaktora a zároveň se snaží překonat svůj spisovatelský blok. Když Alice dostane nečekanou nabídku, aby se postarala o znovuvydání úspěšného románu inspirovaného událostmi z jejího života, autor knihy (Michael Nyqvist) jí opět zkříží cestu a otevře dveře k bolestným vzpomínkám z minulosti. Alice, která se potácí mezi přítomností a minulostí, v sobě musí najít sílu čelit nepříjemným zážitkům, které celé ty roky skrývala před světem, a učinit rozhodnutí, jež nakonec zaženou její démony. S pomocí nejbližšího člověka začne postupně nacházet svůj tvůrčí hlas i víru v sebe sama. Znovu objeví chuť do života i lásky a vydá se na spisovatelskou dráhu, o které vždycky snila. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (19)

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Naprosto nesnáším filmy, kde tutéž postavu hrají dva různí herci (tedy tady herečky), a navíc zbytek postav nezestárne ani o minutu- to fakt v maskérně podělali...No ale pokud se od tohto odprostíme a vnímáme příběh, je to docela příjemný odpočinkový film bez násilí a krve, a vlastně i bez zbytečné erotiky (na to, jaké je to téma). Takže nakonec se na to dívat dá, i když nudy si užijeme vrchovatě...50% ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

jednoduchý děj , kdy si do poloviny kladete otázku :o co tady ,kruciš,jde???Co mě zaráželo byla herečka Mulvoy-Ten které coby týnce šmátral Nyqvist, z titulu své role,pod sukničkou.Opravdu jí bylo v době natáčení 23 let.Dívce ve filmu kterou ztvárnila bylo ,pokud jsem dobře pochopila,asi 14 let.Zahrála to fakt dobře!Jediné co je tady extrovní,je dabing.Je extrémně extrovní= srozumitelný... ()

Reklama

Vikimi 

všechny recenze uživatele

Emily Van Camp mám moc ráda a do téhle role se opravdu hodila. Fungoval tam vztah i se spisovatelem, stejně jako s jejím přítelem. Film byl sice místy smutný, ale dával divákovi naději, že je možné se osvobodit od své minulosti a hloupých chyb, které jsou lidské. Jsem ráda, že jsem na něj náhodou narazila. Doporučuju. A doporučuju hlavně všem, kdo si Emily (stejně jako já) zamiloval v Revenge. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nevím, ale mně tenhle film opravdu nic neřekl. Prostě jsem se na to jen díval, ale nějak jsem neviděl smysl v tom, co se snaží říct. Je to vlastně snaha o drama, anebo jen o klasický romantický film, který má hrát na to, že ta hrdinka má vlastně trochu problém? Nevím a ani se mi po tom smyslu nějak moc pídit nechce. ()

Bruce0659 

všechny recenze uživatele

Alici to nemala v živote jednoduché, v puberte prežila traumu vďaka úchylnému pedofilnému Milanovi, čo ju poznačilo na dlhšie... Príbeh o mladej talentovanej spisovateľke mohol na obrazovke vyzerať lepšie, ale scenár k filmu bol jednoduchý, réžia nezvládnutá, takže výsledkom je záverečných 15 minút, ktoré sa snažia zapôsobiť a 70 minút nemasných, neslaných omáčiek. Za celkový dojem by stačila jedna hviezdička, druhú pridávam za Emily VanCamp (nebyť nej, tak to vypínam v polke filmu). ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo ve městě New York City. (noelcoward73)

Reklama

Reklama