Reklama

Reklama

UFC 165: Jones vs. Gustafsson

(pořad)
Sportovní
Kanada, 2013

Turnaj UFC 165 přinese další porci zajímavých zápasů v čele s bitvou o titul lehko-těžké váhy. Šampion Jon "Bones" Jones bude poprvé ve své kariéře čelit vyššímu soupeři než je on sám a to drsnému vyzyvateli ze severu Alexandru Gustafssonovi. (AlistairMir)

Recenze (2)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Healy (10) vs. Nurmagomedov 4,5* Parádní svižnej zápas. Škoda že to nebylo ukončený nějakou peckou. Poslední takedown je parádní. I nějaká krav protekla.......... Philippou (7) vs. Carmont 3* Většina zápasu se odehrává na zemi. Je zde pár pokusů o submisi a celkově je to jednostranej zápas. Vítěz si to zasloužil........... Shaub vs. Mitrione 4,5* Parádní zápas, kterej je většinu času strikovej, ale ukončenej submisí. I nějaká krev tu je .............. Barao (ic) vs. Wineland (4) 4,5* Další skvělej zápas ukončenej luxusní otočkou přímo do hlavy. Prostě parádní KO/TKO............... Jones (c) vs. Gustafsson (1) 5* Neskutečnej strikovej zápas. Oba borci předvedli ukázkovej zápas o titul. Jones dostal konečně rovnoceného soupeře. Otočka loktem do hlavy byla mazec. Zápas je plnej parádních úderů, kopů, kombinací, prostě všeho, co ke strikerům patří. Po dlouhý době úžasnej zápas o titul a doufám, že bude odveta a stejně kvalitní jako tento fight. Jasných 100% :)................... Delorme vs. Caceres 3,5* Pěknej zápas odehrávající se většinou na zemi se spoustou pokusů o submisi.................. Celkově pěknej event kterému kraluje hlavní zápas večera. Za mě 90% :) ()

The Viper 

všechny recenze uživatele

Hlavní zápas parádní i když dle mého názoru né nejlepší zápas roku. Jones našel rovnocenného soupeře a myslím si, že Teixeira s ním udělá krátký proces. Zápas bez debat vyhrál Jones (fandil jsem Gusovi). Ze zbytku stojí za zmíňku dominance mladého rusa Khabiba Nuněcostranědlouhého, parádní KO Baraa, submise Schauba a KO toho poláka v prvním zápase celého turnaje. Takovou skvrnkou celého turnaje bych viděl výkon Carmonta, který svého soupeře doslova unudil a Costa vypadal opravdu frustrovaně. Kdo by také nebyl... ()

Reklama

Reklama