Reklama

Reklama

Lokomotiva Tomáš: Král železnic

  • Česko Tomáš a přátelé: Král železnic (více)

Obsahy(1)

Tomáš je velice šťastný, když se ukáže, že byl se svými kamarády vybrán k přestavbě zámku Ulfsteadu. Při svém posledním dobrodružství se naše parta přátel setkala s Millie, francouzskou lokomotivou, a Stephen jim vyprávěl překrásný příběh. Mezitím ale Spencer a Gordon s úžasem vidí, že se k partě připojily dvě nové lokomotivy, které jsou navíc rychlejší než oni všichni. To ještě nevědí, že opravdová katastrofa nastane ve chvíli, kdy Stephen zmizí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

papaguy 

všechny recenze uživatele

Mašinka Tomáš, Vláčková hlídka, Traktor Tom, Požárník Sam, Autohlídka - Odtahové auto Tom / Vláček Troy... Nejpropracovanější je pravděpodobně Mašinka Tomáš a Chuggington, zbývající značky pracují se zjevně menším rozpočtem a všechno je to více méně přes kopírák (proto i já píšu tento komentář přes kopírák). Věci se chovají jako lidé, myslí, cítí, mají přání, páchají dobro i zlo. Děti to milují, dospělí obvykle moc nebere. Lidi od řemesla zanadávají nad chabými texturami, designem modelů a mizernou animací. Je to možné chápat jako rozšíření světa hraček o příběhy (čistý produktový marketing) a celkem fajn kino pro mrňata. A zjevně to plní svůj účel. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Lokomotiva Stephen je založena na lokomotivě Roberta Stephensona, „Raketa“. Ve filmu je také nepřímo ukázán závod strojů na kolejích, tzv. Rainhill Trials, konaný 6. října 1829, který právě lokomotiva „Raketa“ vyhrála (Jan.Kanak)

Reklama

Reklama