Reklama

Reklama

Videa (10)

Trailer 2

Recenze (40)

Wysch

všechny recenze uživatele

Postavu neznám. Pochopil jsem, že je to nějaká hračka od Mattela, a vygůglil jsem si, že je to hračka založená na nějakým kresleným seriálu. A to mi v podstatě řeklo všechno: Někdo má práva na filmovýho Maxe Steela, a práva jsou časově limitovaný. A než práva propadnou, rychle natočit film. Pokud možno stejně rychle, jako trvalo sepsání scénáře. V podstatě je pak jedno, že film bude office bomb a prodělá prdel, nebo že dostane mínus pět procent na rajčatech. Jenže já prostě nevím. Napsaný je to fakticky blbě - dva akty se na něco čeká, třetí akt je totální what the fuck vymejvárna, že si člověk říká, že si z něj někdo dělá dobrej den. Jenže pokud by to byla jen prádelna peněz a práv, proč by se někdo sral s tím CGI, který nevypadá vůbec špatně? Vlastně to vypadá, že film byl v post produkci rovnou celej rok nebo i víc, a někdo se na něm vyřádil. Interakce hlavní postavy se vším, co je CG, je poměrně dost věrohodná, a jedinou výtku mám k odbytému "Iron Man pohledu" do tváří klaďase a Andyho Garcíi. Potenciál filmu byl strašně velkej, ale je to strašně odfláklý a normálně mě na férovku mrzí, že víc se o týhle postavě nedozvím. Respektive mě mrzí, že Sofiu už dlouho neuvidím, pokud na ni náhodou nenarazím v nějakém jiném filmu. Hodnocení absolutně nevím, jaký dát. A tak nedám žádný. ()

LizianShaw 

všechny recenze uživatele

Dost v pořádku film, nevidím důvod k nízkému hodnocení. Příběh to má asi jako každý superhrdinský origin, postavy jsou tak nějak průměrně napsané, Andy García mě asi jako jediný zaujmul. Nejlepší jsou ale efekty, tachyonová kvantová energie je naprosto božsky zvládnutá a oblek je dost k nakousnutí, trochu se podobá Tronovi. 70% ()

Reklama

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Když už jsem viděl zpočátku logo Mattelu, tak jsem se hrozil, co to bude za blbost. Jenže po chvíli, co začla úvodní hudba, tak jsem si řikal, že si zase na druhou stránku vybrali hodně zajímavý soundtrack, který se tak nějak celkem držel i po zbytek filmu. Co se dá říct ale o ostatním už není tak pozitivní. Příběh o ničem, vysvětlení téměř nulové a spíše zmatečné. Akce nic moc - sem tam nějaká ta capoeira, ale to tak vše. Nic co by bylo dechberoucí nebo dokonce i slastné pro oko. I onen design mi spíše připadal trochu nízkorozpočtový. Opět je tu klasické romantické klišé z různých jiných sci-fi typu Jumper či Jsem číslo čtyři - i když zde je to dotáhnuté ještě do horšího rozměru, kdy hlavní protagonistka je doslova unešená jeho krásou a vtipem, že mu dovolí kde co, i když ho zná jen chvíli (skoro už jako typický Barbie s Kenem). Možná tak ještě jedno malý pozitivum bych viděl v hláškách robůtka Steela. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Je škoda že se nevložilo víc do tohohle filmů, začátek hodne pomalí a slibný, zjistíte své schopnosti a dostanete k tomu roztomileho robotka, který vám se všim pomůže po nádherné scéně v komplexu kde hlavní hrdina přichází na své schopnosti je nádhera to pozorovat a při proměně pastva pro oči pak film jemně zpomali akce s tornádo nepřítelem a potom konečná fáze kdy zacina lehčí boj ale za to výborná premena pripominalo mito ( crisis ) škoda sem spokojený ale mirne zklamaný. ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Nevěřil jsem, že by mohl být snímek s tak zajímavým trailerem tak podhodnocený. Zajímavý robot, zajímavý hlavní hrdina, zápletka možná? Pak jsem se na to koukl a... nechápu, jak může být tento snímek tak nadhodnocen. Nynějších 42 %? Vážně? A za co... Tahle hatlamatilka si nezaslouží ani 30 %. Příšerný hlavní hrdina, obsazení, příběh o ničem, plný naprosto nepochopitelných situací, šíleně hektický střih, za který by se nemusel stydět leckterý epileptik. Děs a hrůza o ničem. 15 % ()

Galerie (46)

Zajímavosti (1)

  • Původní Max Steel je figurka od Matella. (Geriel)

Reklama

Reklama