Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skutečný příběh o hledání nejznámějšího neabsolventa vysoké školy, jehož život byl v takových sračkách, až s nimi musel začít plnit VŠEchny záchodové kabinky. Policista Arnošt udělá cokoliv, aby se jimi prokousal a tento zdánlivě banální a bizarní případ vyřešil. (oficiální text distributora)

Recenze (41)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Lehce nablblá a možná ne úplně nejšťastněji pojatá ’dokumentace’ případu Lord Hoven, který jsem měl to štěstí zažít tenkrát v prváku na vlastní kůži. Nemám ponětí, jak to nakonec vlastně dopadlo, ale počítám že časem ten smrad vyšuměl a na všechno se hezky zapomnělo. Dík za nostalgii (geniální vzkazy na dveřích od hajzlů dodnes živě vzpomínám), cením natáčení přímo u nás na škole a tím to asi končí, ale to je v pohodě, rozhodně nejsem nejlepší komentátor studentských filmů... ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Technicky je to po všech stránkách zvládnutý dobře, jenom ten scénář je prostě hrozná smysluprostá slátanina, sice nepopírám, že jsem se sem tam zasmál, ale jako celek Lord Hoven prostě nefunguje, je na něj naroubovanej zcela zbytečnej začátek s callgirl (co by to taky bylo za film bez koz, že?) a naprosto selhává v tom, co chce být, tváří se hrozně vážně, všichni pronášejí zcela vážně míněné (a dost křečovité) dialogy, ale na to je celá zápletka v podobě, v jaké je podána prostě hrozně směšná, díky totální neexistenci ironie, nebo nadsázky to pak bohužel působí totálně antivtipně. Je to hrozně nevyužitej námět, který přímo volal po zapojení např. iluminátů, židozednářů a celosvětového spiknutí hubičů krtků. ()

Reklama

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Chalanom a každému, kto priložil ruku k dielu ( vrátane Harrison Štěpnička Ford ) držím palČáky a vůbec to nebylo o hovně. Nápaditý scenár ( vodvaz jak prase ) ktorému réžia nezaostávala, no zabila tá zatraceně krátká minutáž. Tak si predstavujem studentský stipendium. Adame makej. A dík za tenhle "splachovač". ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Tvrdě studentská záležitost, která sice místy naplní obraz atmosférou, ale unylý děj ji po chvíli zase spolehlivě rozpráší. Na druhou stranu jsme mohli dostat takovou tu česky bulvární obžalobu, jako z produkce Zdeňka Kubíka, takže jsem vlastně rád, že tvůrci experimentovali a šli výrazně jinou cestou než jenom troubení na první signální. Hudby od mých oblíbených Vložte kočku jsem si ani nevšiml. 40 % ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Posolstvom L. H. je povzdych: "Náučné inštitúcie i mocenský dohľad sú v sračkách". Každý tieto správy predýchava, no v momente, keď niečo začne reálne zapáchať, je zle. Riešenie k vyčisteniu tých hlavných problémov zväčša veľmi nevedie. Môže vôbec uprostred takého hnojiska vzniknúť láska, na ktorej sa neodrazia morálne výkaly? Film tvrdí, že nie. Moralita tv strihu ukáže v polhodine nešváry spoločnosti - od xenofóbie cez úplatkárstvo až po krivé obvinenia. Využíva pritom populárnu kauzu hovnošpiniča, aby na základe jeho skutkov poukázal na zašpinenú spoločnosť. Vykreslenie kiksov je zhodné s titulkami médií (Univerzity predávajú tituly! Policajti krivo obvinili XY! Vysokoškoláci latentne xenofóbni!). Odľahčenie zabezpečuje postava detektíva s koprofilnou zábavkou a jeho sexuálny život. Formálne spracovanie zakrýva televíznu inscenáciu, nepresahujúcu obsahovo "zásadné" novinárske zistenia o ničom, prezentované v nastokrát zomletých článkoch. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama