Reklama

Reklama

Britney Spears: Ooh La La

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2013, 5 min

Obsahy(1)

Ooh La La, píseň nazpívaná americkou zpěvačkou Britney Spears, vznikla pro rodinný film z roku 2013 Šmoulové 2. Napsali ji skladatelé, mezi nimiž je například i Max Martin, který s Britney již kdysi spolupracoval. Videoklip vyšel 11. 7.  2013 a za dva dny měl více než sedm miliionů zhlédnutí. (Wikipedia)

Recenze (12)

fredisek odpad!

všechny recenze uživatele

Hokejová máma Britney. Sarah Palin by se mohla dmout pýchou, že je tu ještě někdo takovej. Tohle by se mělo vysílat po desáté hodině, mohlo by to ohrozit zdravý duševní vývoj dětí a hlavně matek. Takhle totiž matky po dvojčatech nevypadají, takovéhle nohy nemají, leopardí laboutinky nenosí a tak proklatě krátké sukně taky ne. Popkulturní balast, kde opravdu záleží jen na tom vypadat pěkně (je jedno po kolika postprodukcích a photoshopech) a na ničem jiném. Tohle je možná pro děti horší než ty střílečky, které se pořád v televizi probírají. Někdy by se v Sama doma měli zaměřit na tohle. Jestli jednou Britney začne bojovat proti genderovým stereotypům, neb je to módní, bude mít na hlavně ne máslo, ale rovnou celou mlékárnu. Už takhle stačí, že text songu začíná...You don't have to look like a movie star...no dobře, ale když, holčičky, nebudete vypadat jako Britney, žádnej kluk vás chtít nebude, protože vzhled a keš na prvním místě, víte...tak utíkejte na Šmouly, šup. ()

Hornet.CZ 

všechny recenze uživatele

72% / Jako hudební klip k animáku nejde o žádnou katastrofu a to zejména z pohledu dětí a mě se klip také celkem zamlouvá ale nevidím tam nic moc extra, je teda pravda, že by se tam mohla Britney víc hýbat, klidně bych navrhnul aby byla jen na začátku a pak by tam byli jen ukázky filmu, pak by to možná bylo lepší. Ohledně hudby bych řekl, že jde o celkem pěknou pro pohádkovou skladbu s parádním refrénem. Video: 60%, Hudba: 84% ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Vyretušovaná jsi krásná, Britney:-) S přibývajícím věkem a kily, už dá blondýnce Britney zabrat pohybovat se mezi Šmouly tak, aby nějakého nezašlápla. Ze sálu kina skočí rovnou na plátno a její dva usmrkanci, kteří ji dělají doprovod, se podivují, jak tam jejich máma skotačí a blbne v rámci propagace druhého šmoulího dobrodružství. A to, prosím pěkně, vypadá jako jejich starší sestra a nikoliv jejich máma. Klip je to na její poměry a náročnost infantilně posazený a odvedený, jak se na promotion klip k filmu sluší a patří. Jenže jsem u ní zvyklý na větší bombičky, a tohle mně po jejích vyzrálých klipech z poslední doby, už k ní moc nepasuje. Písnička je to hravá, ale se mnou si Britney zase nepohrála, a i to se částečně negativně odrazilo na mém nečekaně nižším hodnocení mé oblíbenkyně. Mé hodnocení: 60% ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Ľutujem deti Britney, pretože ona podľa mňa nedospela ešte stále, ľutujem dnešné deti, že im toto predhodili z tých šmolkov, ktorých sme mali ako deti my, ľutujem že hudba pre deti klesla takto nízko a nepomôžu ani tie farebné efekty, lebo hopsajúca hééérečka Britney síce má peniaze, pseudoslávu a vplyv, no toto treba odsúdiť. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (5)

  • Ve videoklipu si zahráli i zpěvaččiny synové Sean Preston a Jayden James. (Dlee)
  • Píseň vyšla taktéž na vinylech. (Dlee)
  • Přestože demoverze unikla již několik týdnů před vydáním, svou premiéru si singl odbyl 17. června 2013 v rádiu KIIS FM, kde Britney poskytla i rozhovor nejen o nové písni, ale i o nadcházejícím albu a účinkování v Las Vegas. (Dlee)

Reklama

Reklama