Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvacetiletá plavovlasá dívka Dawn Smithová a její o tři roky mladší sestra Shari jsou si podobné jako vejce vejci. Obě sestry jsou moc hezké, a tak Shari přemluví svou sestru, aby se zúčastnila své vůbec první soutěže o nejkrásnější dívku. Nezkušená dívka sice nezíská titul miss, ale skončí v první pětici. Svou krásou vzbudí u jednoho diváků pozornost, která záhy tragicky zasáhne do života celé její rodiny. O několik dnů později přímo před domem rodičů Shari záhadně zmizí. Rodiče a sestru by ani ve snu nenapadlo, že ji ten den viděli naposledy. Toto kriminální drama je inspirované skutečnou událostí, ke které došlo v Jižní Karolíně v 80. letech. (Angie91)

(více)

Recenze (1)

Angie91 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem dlouho hledala a nemohla jsem si vzpomenout na název. Bohužel jsem ho pod českým názvem nenašla, ale naštěstí se tu našel jeden ochotný, který mi pomohl. Bez váhání můžu napsat, že tohle je jeden z nejlepších TV filmů, jaké jsem měla čest vidět. Drama, které stojí za to, aby se dostalo do podvědomí diváků. ()

Zajímavosti (5)

  • Sestra Shari, Dawn Smithová, se v dospělosti stala operní pěvkyní. Sama říká, že skrz své písně promlouvá s mrtvou sestrou a do světa posílá poselství, že nic se neděje bez vůle Boží. (Angie91)
  • O Shari se psalo mnoho knih. Tu nejznámější napsala její matka Hilda Cartrette Smithová s názvem "Růže Shari". (Angie91)
  • Příběh sedmnáctileté Shari Faye Smithové, pocházející z Richlandu v Jižní Karolíně, je inspirován skutečnou událostí. (Angie91)

Reklama

Reklama