Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbeh lásky podnikateľky Mariny Reverteovej a mladého atraktívneho námorného kapitána Damiána Fabrého, majiteľa rybárskej lode La Tempestad - Búrka, ktorý žije v malom prímorskom mestečku. Ich počiatočná vzájomná nedôvera vyprchá, keď musia spojiť svoje sily, aby sa ubránili spoločnému nepriateľovi. Bezohľadní podnikatelia chcú zničiť spoločnosť na spracovanie rýb Neptuno. Damián by prišiel o živobytie, Marina o výnosy zo svojich obchodných aktivít a obyvatelia mestečka o prácu. Pre spoločné záujmy sú obaja nútení zložiť zbrane, ukončiť vzájomnú nevraživosť a vyhlásiť prímerie. Vtedy si Damián uvedomí, že sa do Mariny zamiloval.
Cesta Mariny a Damiána za šťastím však nebude taká jednoduchá, osud im ju skomplikuje nejednou prekážkou či intrigou a dostihnú ich aj tiene rodinných tajomstiev z minulosti. Akoby to nestačilo, ich najhorší nepriatelia z okruhu starostových ľudí spolupracujú s mafiou, ktorá obchoduje s unesenými ľuďmi a ženy predáva na prostitúciu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

matthew.17 odpad!

všechny recenze uživatele

Ani La Tormenta nepatrí práve ku skvostom svetovej kinematografie, ale aspoň bola prvá, ponúkla zaujímavý príbeh a sympatický cast. Ale remakovať ju?? A ešte k tomu vymeniť hlavnú zápletku čo je boj o pozemok pod ktorým je ropa za boj o rybársku loď... lol ()

Reklama

*CARNIFEX* odpad!

všechny recenze uživatele

Z ničoho nič sa pristihnem, K***A, čo to počujem v tej telke?! Mi jeblo, alebo som z tej PN-ky už ozaj osprostel? To je strašné niečo. Mi nehovorte, že toto ozaj niekto sleduje! Veď tie dialógy, či skôr monológy vyznania lásky, ved to normálne trhá mozgové bunky. Ale inak, až na tých homošov, "šľapky" riadne ;) ()

B.Wilde 

všechny recenze uživatele

Škoda tady těch omezených hodnocení, u téhle novely je to vážně dost zavádějící. Je to sice už pár let, co jsem ji viděla, ale opravdu byla jedna z těch dobrých a byla to i první Mexická novela, co mě vážně zaujala a nepřišla mi jako slátanina (jo ty novější novely jim jdou už o dost lépe). Samozřejmě že i tady bylo sem tam nějaké klišé, ale ve směs to byl fajn příběh a hlavní pár měl dobrou chemii. Co mi jediné přišlo fakt škoda, že Magdalena (dvojče hlavní hrdinky) měla tak málo prostoru, protože její postava byla snad nejzajímavější ze všech a šlo o dost promarněná potenciál netradiční postavy. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • V původní verzi se děj točil okolo haciendy „La Tormenta“ a vesnického prostředí. V tomto remaku se příběh odehrává na rybářské lodi „La Tempestad“. (fiLLthe3DD)
  • Natáčelo se v Mexiku, a to konkrétně v Ciudad de México (ateliéry San Ángel) a ve Veracruz. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama