Reklama

Reklama

Signál z neznáma

  • USA The Signal (více)
Trailer

Setkání dvou mladíků a dívky s hackerem, který se jim naboural do počítačového systému, navždy ovlivní jejich dosud normální životy. Dva mladíci, Nic a Jonah, doprovázejí Haley na výletě na středozápad USA. Cestou se rozhodnou vyhledat počítačového hackera, který jim nedávno způsobil spoustu nepříjemností v jejich škole. Vypraví se tedy na adresu, kterou se jim podařilo zjistit. Na místě, uprostřed divočiny, objeví pouze rozpadající se budovu. Když se ji trojice pokusí blíže prozkoumat, z nevysvětlitelných důvodů se kolem nich najednou začnou dít podivné věci. Všichni tři ztratí vědomí a později se probudí jenom Nic. Zjišťuje, že se všichni tři nachází kdesi v podzemním komplexu a že spolu se svými přáteli přišel do kontaktu s mimozemskou civilizací. Všichni tři jsou tam drženi proti své vůli a podrobeni testování. (TV Nova)

(více)

Diskuze

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

pjotri

Tak urcite pro mene narocneho divaka jako ty, bude vhodnejsi vsevysvetlujici scifi extaze jako treba Labyrint 1,2,3 nebo Jupiter vychazi to pro tebe bude uplna extaze, pro me jsou zase tyhle filmy do nebe volajici mrdky nestydate prznici scifi zanr :DDD

pjotri

pjotri (hodnocení, recenze)

Deryll

Bohuzel, ty slow motion jsou to jediny zajimavy.. Az mi to pripada, ze se reziser zameril na to, aby ty sceny byly na celym filmu to NEJ, ale dej a smysl filmu mu nijak na mysli nelezi..

pjotri

pjotri (hodnocení, recenze)

Idiocie nejhrubsiho zrna. Nesnasim filmy bez konce, resp. s asi tak 20 moznymi konci. Tady to bylo absolutne o nicem. Ano, nejsem pako a chapu unos mimozemstanu i to testovani. Ale co pak ten konec? Proc to muselo jit pres mrtvoly? A co ten absolutni konec kdesi na ostrove ve vesmiru? Slatanina nesmyslu. Podivat se, nasr.at se a rychle zapomenout. Urcite to neni film, kterej by se dal videt vickrat.

na příspěvěk reagoval duckman

Azalix

Azalix (hodnocení, recenze)

Keby to nebolo ku koncu také patetické, tak to mohol byť aj dobrý film. Začiatok fajn a aj ukončenie príjemné, ale fakt asi len posledná minúta, dve.

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

Deryll

Přesně tak, na 5* to jako celek není, ale mám na to podobný názor jako ty a taky se mi to dost líbilo, takže jsem dal vysoké hodnocení a určitě toho nelituji, osobně rád podpořím filmy které zde mají bídné hodnocení a určitě si takové nezaslouží tak jako The Signal. :-) Alespoň tedy za mě je určitě 59% málo. Ono takových 69% to už by přeci jenom slušelo filmu více. :-D

Deryll

Deryll (hodnocení, recenze)

BloodyBeast

joo je to hodně povedený,pár záberu je tam fakt šmakozních a area 51 trochu jinak...mě se to líbilo dost i když to na 5* asi neni ale když sem viděl tady to hodnocení tak sem prostě musel zvednout latku!:)

na příspěvěk reagoval BloodyBeast

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

Deryll

Některé scény mi připomínali tak nějak určité Sci-fi hry :-) hodně se mi například líbila scénka, kdy ten Jonah udeří těmi svými hustými pařáty do země a na jednou whoaaaw rozpůlí zemi :-D to zpomalení do toho a ten záběr kamerou na jeho ksicht s otevřenou pusou, to se mi fakt líbilo.

na příspěvěk reagoval Deryll

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

Řekl bych že trochu podceněný film protože zase tak špatný není a je velice zajímavý a mě se i líbil :-)

na příspěvěk reagoval Deryll

MontyBrogan

MontyBrogan (hodnocení, recenze)

Spomínal tu niekto Predestination? To je fakt ešte lepšie ako Signal, som nadšený.

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Ok chlapi, Predestination mám na "to watch liste". Toto teda asi vynechám pokiaľ fakt nebude čo pozerať (vždy je čo pozerať)

na příspěvěk reagoval Deryll

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

ywo666

Není to nejhorší, ale asi bych ti taky jako Laco doporučil spíš to Predestination. Na tom jsme se i shodli a to už je co říct :-)

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

ywo666

Pokial mas rad male sci-fi typu Dark City alebo Automata tak sa to da raz pozriet. Aj ked ta to nakoniec sklame, tak budes cely cas aspon zvedavy aku to ma pointu. Ale ak si videl par podobnych filmov, tak ju odhadnes dopredu.

 

Ked chces videit nejake zaujimave male sci-fi, akurat bez akcnych scen, tak skus toto:

http://www.csfd.cz/film/346911-predestination/

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Náhodou som na to narazil. Trailer vyzerá dosť dobre. Ale hodnotenia už menej. Oplatí sa to pozerať?

na příspěvěk reagoval Lacike, Wacoslav1

neni_o_com

neni_o_com (hodnocení, recenze)

!SPOILER ALERT!

No ako som to chapal ja: mimaci unasaju ludi. testuju na nich adaptaciu mimozenskych technologii na ludskom genofonde, ci je mozne, aby sa uchytil, co sa uchyti, co je s ludmi "kompatibilne" a kto je kompatibilny. ten vodic kamionu a ta babka boli vystaveni tymto pokusom ocividne tiez, ale mozno v menej invazivnej forme a nechali ich pobehovat, zit si svoj zivot "na povrchu", aby videli vysledky ich pokusov aj z dlhsej timeline. Ta baba sa velmi nechytala, co presne na nej spravili nebolo pre dej podstatne. To, ze ju ku koncu od neho odtrhli malo podla mna len vyburcovat chalana na kraj jeho novonadobudnutych schopnosti, co sa mu aj podarilo a tym padom presiel ultimatnym "testom", pretoze tak preukazal, ze sa jeho telo, jeho mysel kompletne zzila s jeho mimozemskym upgradom. Lawrence bol davnejsie uneseny tiez a predstavuje jeden z najschopnejsich vysledkov tychto pokusov.

na příspěvěk reagoval eLeR, FFilipCZ

 (hodnocení, recenze)

Díky za Vaše příspěvky, máte pravdu, bylo to trochu pošahaný a proto snižuji hodnocení. Už bych se na to nepodíval, morfeus v tom bílem obleku už fakt nudil.

na příspěvěk reagoval Deryll

Deryll

Deryll (hodnocení, recenze)

Flipper

začnem od konce...3-area 51 neni vůbec na naší planetě...2-testovali je a zkoumali.... a za 1-žadný virus nebyl pouze ty "úpravy"

Flipper

Flipper (hodnocení, recenze)

POdme kus pospoilerovať v bodoch
začnime od konca - 1. neviem co si Nomad mimozemšťan cení na chlapíkovi, ktorý ohrozí celé ľudstvo tým že ho kontaminuje nejakým mimozemským vírusom?

2. Mne to pripadalo dosť nehumánne aj na vyspelú mimozemyskú civilizáciu, aby chytila pár zvedavých pozemšťanov nasignál, potom ich poloochrnutých držala v klietke a sledovala ako sa z tej klietky dostanú. A potom ide poúčať o hrdosti a pýche...
3. Aké "vylepšenie" dal nomad tej šibnutej tetke, ablebo tomu vodičovi kamionu? Boli aj oni unesení, alebo jednoducho vytrhol kus aree 51 zo zeme a nasadil ho do tej hyperkocky a oni mali len smolu?

na příspěvěk reagoval Deryll, erased

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

"zavri dvere a zamkni ich" ( na aute, v pustatine), to je vždy tak smiešne keď to napr vo filme urobia, akoby to bola nejaká ťažko prekonateľná prekážka XD

Deryll

Deryll (hodnocení, recenze)

AdfMIGA

tvl vždyt to bylo uplně jasný...mam rád tenhle typ filmu kde ti rejža dá naznaky a ty musís přemejšlet....

AdfMIGA

AdfMIGA (hodnocení, recenze)

duckman

No pak je tu ta holka,kterou odvez vrtulnik.  Ohledne ni taky moc nechapu o co tam s ni slo :D   

 

Navic uz mi to trochu mota :)  Pockam si na br rip a s odstupem tomu vsemu prijdu na kloub :D

na příspěvěk reagoval Deryll

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Deryll

On ale zabil vsechny krom jednoho a ten to asi brzo po titulcich koupil taky:DDD A Morfeus byl podle me kdysi clovek, takze se jedna o cyborga takova obdoba dronu:DDD

na příspěvěk reagoval AdfMIGA

Deryll

Deryll (hodnocení, recenze)

AdfMIGA

!!!SPOILER ALERT!!! jj na tom videu byl emzák...a ano morfeus byl robot jako všichni ti lidi co byli v oblasti 51 krom těch které morfeus zabije a hlavních představitelůů samo sebou!!:)

na příspěvěk reagoval duckman

AdfMIGA

AdfMIGA (hodnocení, recenze)

Daveoff

Morfeus byl člověk nebo mimouš? :)   Neb na tom záběru z kamery byl klasickej šedivák,aspoň mi to teda tak připadalo.

 

Musim se na to podívat znova až bude 1080.   Tohle by chtělo pokračování,což asi nehrozí.

na příspěvěk reagoval Deryll

Daveoff

Daveoff (hodnocení, recenze)

AdfMIGA

SPOILER!

Podle mého názoru mimozemšťani testovali vícero lidí na kterých dělali přesně to jako na titulním hrdinovi a sledovali jak se zadaptuje s mimozemskou technologií. Všichni tito lidé, kteří zde byli ukázáni se z toho zřejmě zbláznili, nebo nereagovali správně, když se setkali s ústřední dvojicí, proto dostali od Morfea závěrečné titulky.

Vyplývá to z té závěrečné Morfeovi řeči.

 

Je ale škoda, že snímek s takovým potenciálem si kazí dojem tím, že nezodpoví na zásadní otázky a divák si musí vše pouze domýšlet...

na příspěvěk reagoval AdfMIGA

Uživatel Disease smazal svůj příspěvek.

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

toto keby malo vyšší rozpočet a pokračovanie... kvalitná jednohubka a toť vše.

Deryll

Deryll (hodnocení, recenze)

kvalitní snímek...zase jeden z řady.."za málo penez hodně muziky"... a tady tý muziky bylo opravdu hodně!!!

Související novinky

Rychle a zběsile shání režiséra

Rychle a zběsile shání režiséra

06.10.2015

Kdo bude režírovat Rychle a zběsile 8? Máma Vina Diesela chce za kamerou svého synáčka, sám Diesel navrhuje návrat ke kořenům s Robem Cohenem (Rychle a zběsile). Studio Universal ale situaci vidí… (více)

Mladý tvůrce prozkoumá svět pod námi

Mladý tvůrce prozkoumá svět pod námi

05.10.2014

Režisér a scenárista William Eubank dokázal se svými dvěma nízkorozpočtovými sci-fi filmy – Love a novinkou The Signal - zaujmout diváky i kritiky na festivalech, navíc dokázal vykouzlit dost muziky… (více)

Reklama

Reklama