Reklama

Reklama

Srpnové nebe. 63 dní slávy

  • Polsko Sierpniowe niebo. 63 dni chwały (více)
Trailer

Obsahy(1)

Na staveništi se najde několik desítek let starý deník s děsivým popisem varšavského povstání, který si v úkrytu zapisoval jeden profesor. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

DavHav 

všechny recenze uživatele

Myšlenku to má. Ale je to hrozně mizerně natočené. Je to o několik řádů horší než Město 44 prakticky ve všech oblastech filmařiny. ()

pafka 

všechny recenze uživatele

Ve dvou rovinach mit dej? Proc ne, videl jsem treba ve trech a byl to skvely film. Jenze tady to nejak celou dobu kulhalo a misto, aby se deje navzajem podporovaly a gradovaly, tak to do sebe narazelo jak vagony bez narazniku. Dej to nabouralo a jelo se od znovu. Smysl filmu chapu, jen tohle se moc nepovedlo ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

No, kdybych to vzal jako film, tak to moc velké hodnocení nemá, protože to prakticky nemá příběhovou strukturu, do toho dvě časové roviny, uplně šíleně do sebe naroubovaný. Ovšem ono čím víc se blížil "film" ke konci bylo mě jasné, že tohle je hold hrdinům Varšavského povstání, hodně netradiční, ale líbil se mě ten respekt současné polské generace k lidem který umírali ve Varšavském povstání, áá kašlu na to, mám Poláky rád, ty čtyři dám. ()

Bobek27 

všechny recenze uživatele

Rozhodně dobrá myšlenka, propojení současnosti a zároveň léta 44, ale jak už tady bylo zmíněno, tak ty prostřihy a skoky byly za mě opravdu nepovedené. Člověk se v tom chvílemi ztrácel. ()

sibskyn 

všechny recenze uživatele

Pokud nepočítám Stalingrad od Fjodora Bondurčaka. Tak tohle je nejdivnější válečný film, co jsem kdy viděl. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama