Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva mladí policisté Turbo a Tacho svými nekonvenčními metodami způsobují ve vyšetřování chaos. Po neúspěšné tajné misi jsou odvoláni z funkce a převeleni do obvodu Dortmund-Nord, kterému šéfuje Tachova matka. Jsou přiděleni k poměrně složitému případu. Během vyšetřování ale zjišťují, že v řadách nových kolegů je zrádce... (TV Barrandov)

(více)

Recenze (4)

SNCIS 

všechny recenze uživatele

Důkaz, že i na tv barrandov sem tam běží něco koukatelného. I němci umí natočit dobrou komedii. Dvojici Turbo a Tacho jsem prvně spatřil v Kobře 11, a i tam pobavili, že dostali vlastní film je jen dobře. Příběh je velice jednoduchý: 2 outsaidři z protidrogové oddělení chytají grázla největšího kalibru. Nechybí tam bláznivé situace - Jako auto, které jezdí jen po zadu nebo situace, kdy se jeden z hlavních aktérů sfetuje. "Je to cukr!"... Nicméně těch bláznivých a vtipných scén tam až tolik není. Děj je předvítalný a ke konci filmů je to celkem nuda. Písničky co běžíli během filmu byli také dobře zvolené. Hodnotím 3 hvězdami 55% - Průměrná komedie. Takže kdo neviděl o nic nepřišel. ()

Frantisek.Fu 

všechny recenze uživatele

Další spin-off kobry 11, který se povedl. Komediální dvojce turbo a tacho, které jsme mohli vidět už v samotné kobře si udržuje tempo i ve svém vlastním filmu. Super detektivka i komedie. 7/10 ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama