Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krampovoloviny volně navazují na show Nikdo není dokonalý, která po letech skončila v televizi Prima. Pro pilotní díl si Jiří Krampol jako své hosty pozval Lucii Bílou a Štefana Margitu. (TV Relax)

Recenze (14)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Krampol už sice neoplývá takovou kvalitou (hlavně co se humoru týče), ale pořád se s ním člověk nasměje. Zvláště když je schopný si ze svých hostů dělat i prdel. Je však pravdou, že z toho solárka mu už asi trošku měkne mozek, nebo za to můžou průsery jeho staré…No to je jeho věc. Jirku jsem měl a budu mít rád. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Krampol je nezničitelný. Tomu chlapovi vypadat zuby, tak bryskně uhněte z rohlíkové střídky takové klapáky, že dentisté jsou rázem bez práce. Řídnoucí kštice? Maličkost, ostříhá smetáky ze sklepa, hodí na štětiny peroxid a rázem má Syosskrampolos vlasy. A co teprve ochabující svalstvo. Namaže se vazelínou, požere z domácí lékárničky prášky, co nejvíc složením připomínají anabolika, a čeká, až se svalová hmota začne vzdouvat. A co jeho vyprávěnky? Pořád to samé. Kluková neumí ani slovo anglicky, Fousek koupil kočku místo psa, Šimek si objednal v kavárně Slavia čaj. Nic, co už by nebylo v dávných dobách k slyšení na jiných televizích, kde vystupoval, než dostal odevšad padáka. Jen ta sledovanost, tu už nenažene. Tv Relax sice nedosahuje krystalických hodnot stupidity jako Barrandov, nicméně diváků je asi pět za celý rok. Tudíž se snad ani nevyplatí usolárkovat se k smrti a vybělit chrup až na kost. 2/10 ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Starý, šedivý seladon Jiří Krampol klesá nižšie a nižšie. Zdalo by sa, že už to ani nie je možné, ale tomuto snaživému skrachovancovi sa to vždy podarí. Nikoho iného kto predvádza tak neotesaný, kostrbatý, kŕčovitý humor vo svete nenájdete. Krampol je originálne otrasný svojim jedinečným naškrobeným spôsobom. On si však ani neuvedomuje akého kokota zo seba robí. Iste si o sebe myslí, že je nehorázne vtipný a zábavný. Mne sa na to nedá pozerať. Je mi z neho trapne. "Krampoloviny" - voloviny - pičoviny - odpad! ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Formát Nikdo není dokonalý se už jednou přežil. Krampol sice vlastní show utáhne, ale není nutné brát pořad na amatérské televizi. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama