Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladík Danny Reilly by se rád uplatnil v Hollywoodu jako herec a scenárista. Zatím však slaví úspěchy jen u žen. Má na to jednoduchý recept: stačí mu prostě lhát. Svou metodu zkusí Danny i na pohlednou herečku Corinne. Jenže nic není nakonec tak jednoduché, aby se to nemohlo zkazit: Aby byl Danny své nové "oběti" nablízku, ubytuje se v podnájmu u jejího kamaráda, extrovertního homosexuálního básníka Tima. Ale ten se kupodivu do Corinne také zamiluje - alespoň to říká. Na scéně se navíc objeví Dannyho bývalá spolužačka - a především zhrzená milenka - Renée, ze které je teď prominentní hollywoodská herečka. A jejím jediným cílem je odradit od zrádného Dannyho všechny jeho partnerky... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

Slarque 

všechny recenze uživatele

Heci = lháři. Romantická komedie zasazená do Hollywoodu má sice zajímavé vedlejší postavy, ale hlavní linie příběhu mě moc nechytla. Možná to bude i tím, že to není o hlavním páru, ale jen o jeho jedné polovině. Všichni jsou mladí, krásní, sympatičtí a mají zářivě bílé úsměvy (a taky kouří, aby bylo vidět, že jde o film nezávislý), ale přišlo mi to jak epizoda z nekonečného TV seriálu. ()

Reklama

igi B. 

všechny recenze uživatele

Nu ano, Hollywood je plný (zatím) mladých, (ještě) krásných, (jistě) ambiciozních, (možná) talentovaných, (výhledově) perspektivních, (jakože) nezávislých, (každopádně) sebevědomých režisérů, scénáristů a herců, cílevědomě chtivých slávy, peněz a úspěchu. No a tak se snaží jak se dá, že... A tohle je takový milý malý (jednoho z nich o něm a s nimi :-) film, na který se podíváte, pobavíte a... a to je celý... :-/ Je totiž úplně jedno, o čem to je... Hm... Ale vlastně to ani tak nevadí... :-) Docela říznačné snad je i to, že scénárista a režisér téhle své autorské prvotiny (dle IMDb - nepočítaje jednu videoprodukci) dokončuje po osmi letech teprve druhý film. ()

Mrxyz 

všechny recenze uživatele

Evidentne prinejmensim castecna autobiografie rezisera, scenaristy a herce v hlavni roli Deana Parase. Svizny strih, trochu ztresteny humor, ktery muze i nemusi pobavit. Konec se nicmene da predpokladat, happy end proste musi byt. Povinna idealizace romanticke lasky, ta prava a ten pravy je jen jeden, aspon ve stopazi filmu tohoto filmu. Film pro pobaveni a relax, remeslne celkem OK zvladnuty. ()

Jonash87 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání. Nevtipné, neoriginální, nudné + nesympatičtí herci. Ani jsem to nedokoukal, což se u mě děje zcela výjimečně. 30 % ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama