Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cavemen, komediálny film s dramatickými prvkami, je príbehom skupinky ľudí žijúcich na predmestí Los Angeles. Nebolo by to nič zvláštne, keby ich bydliskom nebol sklad premenený na obytný priestor. Na prahu dospelosti sú nezamestnaní a stále slobodní, no teraz sa pokúsia vymaniť z ich doterajšieho "jaskynného" spôsobu života a čeliť tak rôznym nástrahám okolitého sveta, úskalia lásky nevynímajúc. (misterz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (26)

zbyshek 

všechny recenze uživatele

Naprostá spokojenost s touto komedií, ze které se poté vyklubala trochu romantická slaďárňička. Nicméně ani po tomto zjištění jsem nezměnil svůj názor. Příjemně hrající herci s příběhem, který nenudil. Vtipné scénky se tu moc nevyskytují, ale to tu vynahradil v celku vtipný děj a zápletka. Cavemeni rozhodně nezklamali. 73%. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Vedle That Awkard Moment tihleti cavemeni působí, jako by ono pověstný "Éčko" neviděli ani z jedoucí soupravy metra. Opravdu.. ať se Camilla Belle s Alexis Knapp snažily, jak chtěly, tenhle pokus nebyl nabitej ani energií, ani vtipem ani sex-appealem. Maximálně tak všema možnýma barvama pleti u partnerek a výsostní frigiditou jedný z nich (yep, Tess). Smutný, smutný. ()

Reklama

MartinezZ odpad!

všechny recenze uživatele

Dál než do 40% stopáže jsem to nedotáhl, nešlo to. Film, který mi dokázal navodit jen takový zvláštní pocit a atmosféru, kdy kdykoliv se "na plátně" objevila nějaká postava, tak jediné, co mi přicházelo na mysl, bylo hluboce všeobsažné "Chcípni". Zdali se mé přání odrazilo i ve scénáři a tedy i nějakém chmurném konci postav už zjišťovat u téhle "komedie" (WTF?) nehodlám. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

V podstatě omletý nápad s tím, že nejlepší partner je vždycky nakonec nejlepší kámoška, která celé roky sleduje vaše sexuální akrobacie s jinými ženami, radí, pátrá, informuje. Nakonec na nějakém náhodném večírku při náhodném ploužáku, kdy na vás tato kámoška zbyla, si uvědomíte, že je vám s ní dobře. V tomto filmu je to každému divákovi jasné hned od začátku, jen ten trulant Skylar Astin na to ne a ne kápnout. Vleče se to a vleče a jsme rádi, když to vydržíme do konce. Alespoň tam jsou zajímavé ženské. 50% ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Naprosto průměrný film. Záměrně neříkám komedie, protože humoru tam bylo hodně pomálu. Spíše je to další z řady love story, v tomto případě však s naprosto schématickým scénářem a ničím, co by mě zaujalo. Postavy sice občas zahláškují, ale jinak se s nimi moc sympatizovat nedalo. Největší chyba bude nejspíš ve slaboučkém scénáři. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Během závěrečných titulků jsou k vidění nepovedené záběry z natáčení. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama