Reklama

Reklama

Atlantis

(seriál)
  • Slovensko Atlantída
Trailer 1
Velká Británie, (2013–2015), 19 h 50 min (Minutáž: 45–90 min)

Hrají:

Mark Addy, Jack Donnelly, Robert Emms, Aiysha Hart, Sarah Parish, Jemima Rooper, Juliet Stevenson, Amy Manson, Ken Bones, Peter De Jersey, Alexander Siddig (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(25)

Jason sa vyberie hľadať svojho otca, ktorý sa stratil na jednej zo svojich výprav. Keď sa ponorí hlboko pod morskú hladinu, stane sa čosi zvláštne, dostane sa do vodného víru a vyplaví sa na pobreží akejsi starovekej krajiny. Prenasledujú ho vojaci, no zachráni ho okoloidúci, mladý matematik Pythagoras, ktorý býva v dome s bývalým hrdinom Herkulesom. Zistí, že miesto, kde sa ocitol, je antické mesto Atlantída, kde sa narodil a veštba mu predpovedá, že je predurčený stať sa jeho záchrancom. (STV)

(více)

Videa (51)

Trailer 1

Recenze (43)

venalce 

všechny recenze uživatele

Krásná, byť poněkud bezduchá podívaná. Ne, vážně, je to krásné na pohled, scenérie, kulisy i kostýmy jsou úchvatné, ale je to jen pozlátko na povrchu. Příběh je jedno velké klišé viděné snad už milionkrát, postavy odpovídají zažitým archetypům až příliš, jako by se jednalo o seriál pro děti. Ale pokud toužíte po nenáročné pohádce, která je zároveň pastvou pro oči, je pro vás Atlantis tou správnou volbou. Jen hloubku od toho nečekejte...ani náznakem ne. ()

adeel666 

všechny recenze uživatele

Pořád přemýšlím, co je na Atlantis špatně a nějak to stále nedokážu pojmenovat. Námět špatný není, což se o zpracovaní říct nedá, to špatné je. Nízkorozpočtovost z tohoto seriálu doslova číší a co se týče hlavních hrdinů, moje pocity a názory jsou více než rozporuplné. Nejsem si jistá, jestli mě rozčilují nebo baví svojí divností (a často hloupostí a jednoduchostí). Věřím tomu, že kdyby seriál vznikl v době, kdy byli Hercules a Xena na vrcholu své slávy a sledovanosti, získal by si spousty fanoušků. Jenže v dnešní době...? ()

Reklama

Sygauras 

všechny recenze uživatele

Začínáme tím, že jakejsik Jáson, přišel na moři o tatíka a tak se ho vydává hledat. Ric, pic a je tu bílé světlo a hups, jeliman leží nahej na pláži, a aby si na své přišli hlavně holky a tak se nám hrdina několikrát otočí a ukáže tak muskulaturu. Pak už to jde úplně do hajzlu, protože jen PILOT obsahuje cca 70 zpomalovaček, kdy můžeme vidět jak zpomaleně padá ovoce z vozíků, kapka krve z podřízlé slípky, pád Herkula z hradeb ............ atd. Herkules připomíná více Shreka než zdatného reka (hups, je tu rým) a navíc je z něj posera a zřejmě i alkoholik. Pythagoras, vypadá jak kudrnatý homo teplus a Ariadna šilhá snad na obě oči. Minotaur byl vzhledem k "výrobním nákladům" celkem v pohodě. No a ještě pozor, máme tu opět zápletku kterou už nám předvedlo asi 700 seriálů (kde ani u jednoho nefungovala dobře) a to ... tamtadáááááááááá ... že má Jáson opět tajemný původ a všichni mu pořád říkají že nikdo nesmí zjistit kdo je doopravdy a že ani on sám to nesmí vědět, kvůli bezpečnosti. SAKRA !!!!! Vždyť nikdo neví kdo to je - je tam první den !!!! Tak proč to zase ztěžovat tím vším tajemným okolo ? Po 5 dílech, kdy každý další je horší než předchozí a kde zjišťujeme že Herkules je opravdu idiot, to balím a dávám 1 hvězdu za to, že v malilinkatých vyjímkách to zas takový odpad nebyl. ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Po pěti dílech převládá jednoznačně spokojenost. Atlantis si na nic nehraje a to je jeho největším plusem. Je tady fantasy žánr, který zcela postrádá jakoukoliv vážnost a celé se to řídí vtipem. A to je něco co jsem hledal, protože opravdu nepotřebuji vidět další drama záležitost. Zkrátka výborná odreágovačka. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Seriálové novinky sezóna 2013/2014 - Rozkoukáno: 21 Dokoukáno: 3 Zahozeno: 13+1_Vypadalo to docela zajímavě. První díl docela i ušel, ale pak se to pokazilo a hrůza děs. Většina dílu o ničem a takový třetí díl s přeskakováním krávy to byla hrozná trapárna na kterou se nedalo koukat. Nejdřív jsem si řikal, že to bude lepší jako Sinbad, ale nakonec daleko horší. 40% ()

Galerie (365)

Reklama

Reklama