Reklama

Reklama

Naivní Ray pašuje v břiše drogy z Thajska do Austrálie. Na hranicích ho chytí, ale on odmítá přiznat, že nějaké drogy má. Proto je odvezen do hotelu, kde policie čeká dokud nepromluví, nebo dokud drogy nevyjdou ven...
 Ray Jenkins je možná trošku naivní, ale jinak normální milý chlapík. Když mu jeho kámoš Gavin představí myšlenku o rychlém výdělku v podobě pašování drog, Ray neochotně souhlasí. Suverénně spolkne pěkných pár pytlíků plných drog a vyrazí z Thajska domů do Austrálie. Tam má v plánu proplout kolem celníků a sbalit peníze vydělané za pár hodin strachu. Po příletu však ztratí chladnou hlavu a jeho skvělý plán překazí australští federální policisté. Ray odmítá kápnout božskou o podivném obsahu svého žaludku, proto je odvezen do hotelu, kde bude sledován tak dlouho, dokud nepromluví, nebo dokud důkazy nevyjdou ven. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (71)

tommmy89 

všechny recenze uživatele

Docela dokonalá sračka. SPOILER - Príbeh zobrazuje mrzkého Raya, ktorý je tzv. "naivný chudák", ktorý sa nechá nahovoriť kamarátom z detstva na pašovanie drog. No už od počiatku je zrejmé, že to nedopadne akosi chválihodne, ba až s vysokou dávkou dementnosti.... (či neprofesionality pri pašovaní?) Nezvyme si to ako chcete, jednoducho a skrátka celý film sa točí v jednej motelovej izbe, za účelom vysratia sa do záchodu so železným sitkom. Naivný pašerák robí čo môže, aby nepoputoval priamo do väzenia, tak v sebe zadržiava kondómy s drogami viac ako 10 dní. Pozrite si sami :) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Drogy nevyrábím, nepašuju, neprodávám a ani neužívám, takže je pro mne těžké pocítit sympatie k buranovi s kilem heroinu ve svých útrobách. Nicméně jistý obdiv musím "hrdinovi" vyjádřit, protože já kakám třikrát denně a schovávat drogy ve střevech několik dní bych určitě nedokázal. Zejména proto, že bych si je tam nestrkal, ale to jsme zase na začátku. Takže Ray mne nebavil a jeho geniální chvilce jsem nevěřil. Komu jsem však věřil, to byl mafiánský boss Shepherd, protože ten byl učebnicově svinský a samozřejmě oběma poldům, kteří dokázali Rayovi "láskyplně" pomáhat s vyprázdněním střev. Jen měli trošku přitvrdit a mohl z toho být slušný kraťas. ()

Reklama

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

S trochu táhlým úvodem a hlavním kurýrem, s lookem duševně méně svěžího jedince. To jsou však jediné dvě slabiny tohohle napínáku, kde ceý svět stojí na tom jak udržet stolici. Jinak je to totiž plné moc povedených scénaristických kousků, gest, zápletky a obzvlášť fizlácké sebranky, která má styl jako blázen! ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Angus Sampson je totálně nesympatickej černohubec a zvyknout si na něj je fakt psychologicky náročný. Musím se přiznat, že s ním jsem měl fakt velkej problém. Jakmile si ale užil Thajsko a domů jel s bůhví o kolik kilo těžším žaludkem plným heroinu, začala to bejt docela zábava. Nejenom, že mi to představilo pár australských zákonů, které pravděpodobně nikdy nepoužiju, také mi tu představila možnej způsob obživy a pár zkorumpovanejch policajtů, kteří tomu dávali ten správný nádech sviňskosti. Nebejt tam oni, tak za ten sevřenej žaludek Angus dostane jednu hvězdičku, s nimi to ale byla vcelku zábava a celkově s nimi vyústila k celkem schopnýmu závěru, na kterej jsem v průběhu filmu dokonce i čekal. ()

lillien 

všechny recenze uživatele

Pokud je film opravdu natočený podle skutečné události, musím ještě hvězdu přidat, protože pak se z něj vskutku stává ojedinělý koprologický survival. Pochopitelně jde o dílo skrz naskrz nechutné, ovšem s tak originální zápletkou "o hovně", že jsem z pouhé zvědavosti musela vydržet až do konce. Závěru se dočkáte jen v případě, že se vám podaří hodinu před kukajdou nic nejíst, pokud možno ani nepít a s romantickým sexem po příjemně stráveném filmovém večeru ve dvou bych taky moc nepočítala. Když vydržíte čekat na finální sraní, tedy máte-li dostatečnou průpravu a empatii například vlivem chronických zácp, jistě oceníte, že film je kromě těch prdů, hoven a střevními potížemi zbledlé zpocené pokožky jinak dobře zahraná a zábavná krimi komedie. A nebo taky ne. Hlavní postava je totiž natolik nepřitažlivý kus hňupa, že jsem mu ty peprný chvilky s vlastním kaviárem i docela přála. ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama