Reklama

Reklama

Britney Spears: (You Drive Me) Crazy

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 1999, 4 min

Obsahy(1)

Stejně jako předešlé dva klipy i tento režíroval Nigel Dick. Videoklip obdržel i nominaci na MTV Video Music Awards v kategorii nejlepší taneční videoklip. Natáčelo se v Kalifornii a vše začíná pohledem na Britney v roli servírky v restauraci.
Pak se Britney objevuje v zeleném topu a černých kalhotách na obrovské taneční scéně, kde nad hlavami všech visí obrovský nápis CRAZY. Ve videoklipu se objevuje i známá americká herečka Melissa Joan Hartová, která tak dělá reklamu svému filmu. (Wikipedia)

(více)

Recenze (3)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Tak toto bolo svojho času aspoň ako tak znesiteľné po stránke spevu a hudby, bol to taký klasický pop od nej. Klip bol z časti otrasný a aj to každé jej Baby, hlavne, že s tým začínala, je skôr na zvracanie, ale pobavilo ma teraz, ako vtedy ešte bola ohybná a relatívne pekná. Dokonca aj Melissa Joan Hart, vtedy pre nás Sabrina zo seriálu sa nám tam mihla, zaujímavo to zahrali, bolo to tanečné, dá sa to takto zobrať. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

PR veľmi dobre vedeli ( vedia ) ako predať produkt. Britney ním naneštastie bola. Ale predsa len to tí PR vedeli. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Hlavním úkolem Britney během velké části její kariéry bylo mlčet a poslouchat to, co jí někdo nařídil. Přesto si už zkraje svého úspěchu dupla nožkou a prosadila jako singl právě "(You Drive Me) Crazy". Management s její volbou moc spokojený nebyl, proto se producenti písně Max Martin a Rami vrátili do studia a píseň kompletně přepracovali. Mimochodem, "Crazy" je jedinou písní Britney Spears, která trůnila na prvním místě české rádiové hitparády. (Dlee)
  • Píseň je odlišná od verze, která vyšla na albu. Ta, která vešla do povědomí posluchačů, je nejčastěji nazývána jako "Stop Remix!". Píseň se objevila ve filmu Přivádíš mě k šílenství. (Dlee)
  • Melissa Joan Hart ve své autobiografii napsala, že po natáčení klipu se potají s Britney vyplížila z hotelu a společně šly do klubu, ve kterém byly až do rána. Melissa Britney objevila až ráno v obležení několika kluků. (Patw)

Reklama

Reklama