Reklama

Reklama

Britney Spears: Oops!... I Did It Again

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2000, 5 min

Režie:

Nigel Dick

Hrají:

Britney Spears

Obsahy(1)

Video se natáčelo ve studiu v Kalifornii a natáčel jej opět režisér Nigel Dick, který si pohrál s myšlenkou života na Marsu. Mimo Britney, která je oděna do červeného přiléhavého oblečku, je společně s ní v hlavní roli i kosmonaut, který se do ní ve videoklipu zamiluje a věnuje ji náhrdelník (ten, který se objevuje i ve filmu Titanic). (Wikipedia)

(více)

Recenze (9)

kingik 

všechny recenze uživatele

Výrazné a přesto naivně prázdné? A kdo za to může? Britney! Kdepak. Je to především jasná ukázka sexy revolučního pojetí klipu jedné úspěšné zpěvačky. Nasoukat jí do rudého latexu znamenalo rovnou popřít kvality songu, který je jedním z těch zářných příkladů, že v kombinaci s interpretkou funguje dobře. Tvůrci si dali práci, že to jen Britney neodtančila, ale připojil se příběh, kdy jakýsi kosmonaut objeví na planetě Mars divu, do které se zamiluje. A nyní už celý klip spočívá na Britney a její umělé mimice, za kterou bych ji na ten Mars vystřelil. Do toho, bohužel, ty její zdeformované uši a nastavené a viditelně umělé vlasy. Scéna klipu solidně navodí nějaký kosmický prostor s vesmírnou krajinou a vizuálně se takovým klipem na začátku milénia mohl pochlubit jen málokterý mainstreamový interpret. Všichni kolem téhle bloncky se mohli přetrhnout, aby klip od klipu vypadalo všechno lépe a lépe a hlavně nákladně. Je to i případ tohoto jejího videa, které je tak cíleně provokativní a sexy, až to všechno trochu zavání prvoplánovostí. Ještě, že hudební kvality nikdo od Britney neočekával. Bylo by úplně jedno, kdyby na vizuální ztvárnění hrála jakákoliv její jiná písníčka, stejně by to dopadlo obdobně. A vlastně bylo po všech těch provokativních outfitech jen otázkou času, kdy už Britney přijde na trh oděna jen ve vlastní kůži. A skutečně se tak i v jednom z pozdějších klipů stalo. Britney trošku chybí přirozenost a to až do současnosti, ale v jejím afektovaném projevu je jakési zvláštní a originální kouzlo. It´s Britney Bitch! Mé hodnocení: 60% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Klasický prístup, ku klasickej módnej speváckej hviezdičke. Nasunúť ju do priliehavého kostýmu. Áno, pubertálny chlapci to majú radi. Napísať text a zhudobniť ho, aby aj dvanástky mali cnenie po láske. Komercia non plus ultra. ()

Reklama

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Dievča sexi, úplne rozpaľujúce oblečenia má na sebe, konečne využili tie jej umelé zmeny hlasu do vesmírneho videoklipu, dokonca tam bola aj akási pocta Michaelovi Jacksonovi, ale ten text a spev, to je niečo otrasné a klip trápny, toto bola ďalšia zbytočnosť alebo lepšie povedané premrhaná príležitosť. ()

Hornet.CZ 

všechny recenze uživatele

38% / Když se na většinu pro mě známých klipů od této zpěvačky koukám po cca 2/3 letech pauzy tak si opravdu říkám, že ty videa jsou z velké části opravdu katastrofa a tady to na žádnou výjimku nevypadá. Hudba se mi ovšem libí více než její starší mnohonásobně ohranější sestra ...Baby One More Time, ale aj tak text mi připadá celkem stupidní ale když to někde uslyším nemám problém to nějak strávit. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (5)

  • Fráze "Oops!I Did It Again" se vžila i mezi lid a stala se používanou a oblíbenou v médiích i mezi lidmi. Píseň je také malou předzvěstí sexuální image Britney Spears. (Dlee)
  • Píseň byla také parodována finskou metalovou skupinou Children of Bodom ve stejnojmenném singlu "Oops!... I Did It". Again (Dlee)
  • Britney Spears si v klipu utahuje z filmu Titanic (1997). V klipu od astronauta dostává náhrdelník "Srdce oceánu" a říká: "A já si myslela, že ho ta stará paní na konci filmu hodila do oceánu." (Dlee)

Reklama

Reklama