Reklama

Reklama

Dům kouzel

  • Belgie Le Manoir magique (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Opuštěný kocourek Bouřka se jednoho deštivého dne ukryje v tajuplném domě starého kouzelníka, kde bydlí také celá řada nevšedních bytostí ze světa fantazie. Ale ne každý je nadšený příchodem nečekaného hosta. Králík Jack spolu s myškou Maggie udělají všechno pro to, aby kocourka vyhnali. Situace se ještě zhorší, když kouzelník skončí v nemocnici a jeho chamtivý synovec využije šanci, aby dům prodal. Kocourek se nevzdává a rozhodne se spolu s novými kamarády společný kouzelný dům zachránit. (Mirius FD)

(více)

Videa (8)

Trailer 4

Recenze (69)

majo25 

všechny recenze uživatele

Príjemné 3D prekvapenie z Európy. Predchádzajúce belgické animáky boli iba priemerné, ale tento vybočuje. Človeku sa až nechce veriť, že to nie je made in u.s. Prepracovaná akčná a sympatická animácia s síce nie až tak originálnym, ale zato poctivo spracovaným príbehom. Nenáročná, a tým pádom pre deti ako ztvorená. Čomu by zodpovedal aj, povedzme že, ľahší humor. ()

Black-star 

všechny recenze uživatele

Krásná dětská pohádka, kde všechno je jak má v dětských pohádkách být. Dobro zvítězí nad zlem, zlo je po zásluze potrestáno a co nejvíc se mi líbí že zlo je tu zobrazeno adekvátně k věku dětí. Hlavní postavička kocourka je roztomilá a chytrá. A i přes nepřátelské prostředí bojuje. Jak říkám pro děti ideální a kouzelná pohádka :-) ()

Reklama

baner 

všechny recenze uživatele

Dom kuziel :) je kuzelny :) vidieť, že tvorcovia animák milujú a preto odvádzajú poctivú prácu. Rozprávka bola farebna až čarovne, hlavný hrdina sympatický a príbeh zábavný a ľahko Vás pohltí. Bol som na tom na 3D a dávno som nevidel tak dobrý film, ktorému by tak dobre sadlo 3D. Dej je jednoduchý a v každom momente ho dopĺňa pestrofarebná mozaika fantázií umelcov. Nájde sa aj pár momentov ktoré sa Vám zapíšu hlbšie do pamäte ( lezenie po strome, letiaci drak atd). Takže berte svoje ratolesti a vyrazte s nimi na tento dobrodružný animák plný akcií a zabavy :) Čarovný deduško je svojím charakterom veľké plus tohto zážitku. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Vcelku roztomilá, leč na druhou stranu nikterak přehnaně okouzlující pohádka ... z domu kouzel. Víceméně splňuje všechno, co se od správné pohádky očekává, včetně rozličných zvířátkových i jiných skopičin, přesto nenadchne. Jakoby jen poslušně plnila zadání scénáře ... bez zapojení vlastních mozkových závitů ... finále nevyjímaje - jen tak mimochodem: na můj vkus je závěrečná scénka OPĚT přes čáru, i když tentokrát jen maličko. To je nějaký novodobý standard (nebo spíš PODstandard) ... u novodobých animáků ??? Už mě ani nebaví o tom psát. Ale myslím, že dětem se vyprávění bude zamlouvat. ()

brzozin 

všechny recenze uživatele

Vždycky, když čtu, že jde o pohádku pro nejmenší, začne mi běhat mráz po zádech. Pod tímto eufemismem se totiž většinou ukrývá bezduchá slátanina bez hlavy a paty s logiku postrádající zápletkou. Navíc doprovázená často plytkými, zcela nesmyslně definovanými postavami, které jednají a mluví tak, jak by nikdy žádný normální tvor nejednal a nemluvil. To ale naštěstí není případ tohoto filmečku, který se sice pravda určen spíše menším divákům, nicméně ani kritické oko dospělého tu nenajde ten šílený balast, o kterém se zmiňuji výše. Film je roztomilý, děj jednoduchý a snadno pochopitelný, animace doslova kouzelná. A hlavně tu chybí ta epileptická ztřeštěnost, úleťácká hip hop klipovitost a kupa vřeštících, poskakujících a po hlavách se mlátících degenů, jak je zvykem u řady dnešních cool animáků, které mají za cíl dokonale vymýt mozky malých neurotických capartů. A hlavně zaplať pánbůh tu na konci všichni sborně estrádně netančí, což z tohoto filmu dělá unikátní výjimku mezi dnešní produkcí. ()

Galerie (51)

Reklama

Reklama