Reklama

Reklama

Selena Gomez - Birthday

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2013, 4 min

Hrají:

Selena Gomez

Recenze (3)

kingik 

všechny recenze uživatele

Selena Gomez slaví narozeniny. A jak se na řádnou mladou pařmenku sluší a patří, je třeba je náležitě oslavit. To se sezvou podobně naladění přátelé a radost až do rána. Není se pak čemu divit, že její nejnovější písnička připomíná nesourodý sezvuk nástrojů hudebníků pod "parou". To ještě Selena vypadala dobře, ale její skladba už je poněkud v podroušeném stavu. Tančit se na ni nedá, prozpěvovat se taky nedá a klip je ještě horší, než se čekalo. Podivně vedené tempo a aranžmá skladby z ní dělá písničku působící dojmem, že se do ní přimíchala ještě jedna písnička, a tak došlo k oné hudební rozvrzanosti. Z hlediska vizuálního i technického se kašlalo na nasvícení nebo řešení scény, neboť scénář k videu se asi ztratil, a tak byla nutná improvizace. Je to zvláštní, ale z hlediska tvorby interpretky, není tohle to úplně nejhorší, co jsem od ní slyšel. Ono když už nic, tak to bylo svým způsobem originální a poměrně i osobité. Selena nemá problém odvázat se, a tak je její párty song shlukem všech možných a nemožných hudebních variací, z nichž vybrat tu poslechově nejoptimálnější, dá určitou práci. 60% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tak hviezdička oslavuje, no čo. Má na to prašule a spústu ´´kamarátov´´, ktorý už na druhý deň nezavolajú. Takže niet čo obdivovať. ()

Karlsberger odpad!

všechny recenze uživatele

Song i klip tohoto typu dokáže udělat každý. Kdybych vzal kameru na jakoukoli párty a náhodně bych natáčel vše kolem, a zpíval do toho nesmyslné žvásty, tak by výsledek byl úplně stejný. ()

Reklama

Reklama