Reklama

Reklama

Crazy Hands

Krátkometrážní / Komedie / Fantasy / Horor
Velká Británie, 2009, 8 min

Režie:

Charlie Graley

Scénář:

Charlie Graley

Hrají:

David Schneider

Obsahy(1)

Jednoho dne se muž probudí a ke své hrůze zjistí, že ho jeho ruce nechtějí poslouchat a dělají si co chtějí. Veškeré činnosti, které byly samozřejmostí se nyní stávají nepředstavitelným úkolem... (hunterDave)

Recenze (4)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Zábavná hříčka o tom, co se stane, když se vaše ruce ráno probudí a vy zjistíte, že je vůbec neovládáte. Ten nápad sám o sobě asi není moc originální, ale provedení je dobré a navíc je zde ještě pointa, která není úplně zlá. Ten herec v hlavní roli hraje skvěle. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Trošku „retardovaný“ britský kousek, ale k pobavení určitě postačí. Spíše komedie s prvky černého humoru, nežli čistokrevný hororový short, ale to nevadí. Pokud nejste náročný divák, tak se u toho celkem pobavíte. Hlavně díky hereckému výkonu hlavního hrdiny. Mimochodem určitě stojí za pochvalu i doprovodná melodie a tvůrčí myšlenka taky není úplně k zahození. Klidně to mohlo být i delší. 50% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Skôr by som zmenil názov z CRAZY HANDS na CRAZY HEAD, pretože ako naznačí pointa, s tými talentovanými ručičkami nieje až tak všetko v neporiadku. Problém bol viditeľne aj niekde inde ( stretnutie s priateľkou/?/ ). ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama