Reklama

Reklama

Justin Timberlake - What Goes Around... Comes Around

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební / Drama
USA, 2006, 9 min

Recenze (15)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Dokonalá píseň i videoklip. Nádherná Scarlett Johansson a výborný Shawn Hatosy coby její přítel. Justin Timberlake možná nepatří mezi zpěváky s fenomenálním hlasem, ale umí dělat dokonalé hitovky a dokázal prorazit tak, jak se to nikomu jinému z bývalých 'N Sync nepodařilo. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Když se najde ideální poměr mezi písní a jejím obrazovým ztvárněním, je pak výsledkem sice předlouhý klip s příběhem o lásce a smrti, ale v podstatě nic neschází a ani moc nepřebývá. Tohle je přesně parketa pro vyhledávaného videoklipového specialistu Samuela Bayera, který pro celovečerní film nenašel ještě tu nejideálnější látku, ale v klipech neselhává. Justin Timberlake usiloval o Scarlett Johansson tak dlouho až zasáhl osud. Procítěný klip, dobře zahraný a perfektně zrežírovaný. Mé hodnocení: 80% ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Toľkokrát som videl tento klip, počul túto pieseň a stále mi je blízka. Je to silné, dosť umelecké, klip zaujímavý a nahrával často mojej fantázii. Je to nielen klubové dielo, ale aj dosť frajerské chlapské vyjadrenie sa k určitým veciam. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Jedna z najkrajších osobností tejto planéty ( a nemyslím Justina ) predvádza niečo, s čím by asi sama nesúhlasila. To všetko v skvelom režijnom prevedení. Pri hudobných klipoch sa stávajú aj takéto veci. ()

javak810i 

všechny recenze uživatele

Pěkná písnička s myšlenkou. A jako bonus dlouhý a povedený videoklip s krásnou Scarlett Johansson, co víc si přát. :-D ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Píseň "What Goes Around... Comes Around" patří k vrcholům druhého Timberlakeho alba. Její obrazové ztvárnění je v podstatě malým filmem se silným příběhem. Scarlett Johansson jako osudová žena...krása. ()

REP_ReZeNT 

všechny recenze uživatele

Nejoblíbenější song,  lyrics a nejoblíbenější video které  kdy vzniklo. Je to dokonalá souhra, na kterou se nedá přestat dívat. Scarlett je božská. See? .. You should've listened to me, baby. Yeah, yeah, .. Because .. ()

Krastom 

všechny recenze uživatele

Pohodová písnička s krásným příběhem. Videoklip bez Scarlette Johansson by byl pouze průměrným. Vždy se rád podívám na tuto překrásnou herečku. ()

Reklama

Reklama