Reklama

Reklama

Víkend s Alexem

  • USA About Alex (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Príbeh siedmich dobrých priateľov z vysokej školy, ktorí sa spolu opäť stretnú na trojdňovom predĺženom víkende na chate potom, čo sa jeden z nich pokúsil o samovraždu. Popritom, ako sa snažia dávať pozor na svojho traumatizovaného priateľa, obnovujú svoje staré vzťahy, spomínajú na časy strávené na škole, ľutujú nesprávne rozhodnutia a premýšľajú o budúcnosti. (Steny94)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (13)

kaylin 

všechny recenze uživatele

A zase jedna hromada lidí s problémy. Jako kdyby je někdo neměl. Ty postavy nejsou špatné, jsou tu hlavně příjemné herečky, ale celkově to na mě nevyznívalo nějak skvěle. Docela by mě zajímalo, co bylo cílem filmu: Ukázat, že i jiní mají problémy, a tak se v tom sami nemáme tak babrat? Jestli ano, tak na to není potřeba chodit do kina, ale podívat se k sousedům. Ty osudy nejsou až tak zajímavé, navíc jsem měl pocit, že postavy jsou místy spíše karikatury. ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

----"What are you going to do with these pictures, huh? Are you gonna post them on Facebook?"----"Maybe I'd rather be in the fucking dark as to what people are up to, than mistake some false level of intimacy for friendship."----Moc se mi líbil ten motiv a příběh vůbec. Líbilo se mi, že film plyne poklidně, ale přitom se tam dělo celkem dost věcí, tedy nepochopte mě špatně.. ne že by byl děj plný akce, to vůbec ne, ale otevřelo se velké množství témat- hodně se toho řešilo. To co mi vadilo byl fakt, že ona neobyčejná obyčejnost toho všeho co se objevovalo ztrácela postupně kouzlo, protože téměř všechno se začalo vyhrocovat do nepříliš realisticky působících krajností. Ale film je to určitě fajn, plný zajímavých postav a až s neuvěřitelným množstvím životních mouder, postřehů a podnětů k zamyšlení. Silné 3 hvězdičky ----"There are three stages of finding friends in college.The first is desperation. The second is panic.The third is fate."----"I just don't see why everything in our lives has to be like something else. I'm serious, it's like we can't just experience something and let it be."----"If we're lucky, somewhere along the way we meet a few people who listen to us without criticism or reproach. We call those people our friends."----"When good things happen, we always want to imagine them as fated. When bad things happen, we curse the world as this cold and brutally random place."---- ()

Reklama

morris22 

všechny recenze uživatele

Pokusit se o sebevraždu "jen" proto, abych viděl své přátele, je trochu ujetý, nicméně proč ne. Celý film se tímhle začátkem dostává do úplně jiné roviny, ale zároveň zůstává tak normálním, jak to jen jde. Myslím, že velmi záleží, kdy si tenhle snímek člověk pustí. Věřím, že většině lidí mezi 25-40 lety se líbit bude, těm ostatním asi tolik ne, ale třeba se pletu :) ()

Jadro 

všechny recenze uživatele

Prišlo mi to ako stretnutie "tretieho druhu". Určite nečakajte nejaké zvraty, akciu, či dokonca humor. Úplne priamočiare a bezduché. Ústredná myšlienka na podmaze úplne zle zahraných postáv, kde nudu zaháňajú doslova nudou... Najviac ma znechutilo, pomalé vykresľovanie samovraždy, ako úplne normálnu situáciu v živote... 15%. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Pro někoho úplně obyčejné vztahové drama, ale je tam toho tolik řečeno mezi řádky, že já ho za obyčejný nepovažuji. Faktem zůstává, že znám málo lidiček, kteří by se takhle scházeli a když, tak je to většinou o ničem (co si budeme povídat), revidovali svůj život a vytahovali kostlivce ze skříně, ale budiž. V každém případě to byla zajímavá a i přes počáteční vanovou scénku, příjemná podívaná. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama