Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Roy je blázen do aut a jediné, co ho zajímá, jsou automobilové závody a jeho milovaný Ford Mustang. Proto nemá právě radost, když se u něj objeví jeho čtrnáctiletá dcera Nina, která jinak žije s matkou, a trvá na tom, že u něj stráví prázdniny. Zvlášť když má v hlavě především nadcházející závod. Poté, co Roy kvůli poruše motoru prohraje, přijme od svého největšího rivala výzvu k nelegálnímu závodu z Oslo až na Nordkapp, nejsevernější bod Norska. Existují pouze dvě pravidla: 1. Zvítězí ten, kdo první dorazí na Nordkapp. 2. Žádná další pravidla neexistují. (Denake)

(více)

Recenze (40)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Celkem hezký příběh o tom, že i jezdci rychlých aut mají nějaké morální hodnoty. Je k tomu přidán docela dobrý humor, místy celkem suchý, ale stejně vede především skutečnost, že jsou zde parádní scény s rychlými auty. To je místy prostě nádhera, i když víte, že tady bylo použito více digitálních triků, než by se vám líbilo. ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

Neskutečně příjemný kousek, na který jsem narazil úplně náhodou. Kdo by řekl, že jízda přes celé Norsko bude tak zábavná, stále se něco děje (kromě žánru komedie, dosti povedené scény, to občas zabloudí i na vážnější kolej, vztah otec-dcera, ale ničemu to nevadí). Místy je to možná až moc uhozené, ale celkově to vyzní fakt dobře a pasuje to prostě k tomu filmu. Takže tu máme krásné záběry na norskou krajinu, závoďáky všech kategorii, pěknou dávku humoru, sympatické hlavní hrdiny, povedený soundtrack a svižné tempo. Za mě spokojenost. PS: ten konec jsem vážně nečekal :) 4,5*. ()

Reklama

Jurrisek 

všechny recenze uživatele

Film měl to co jsem čekal, a hlavně se nebral moc vážně, myslím že přehánění některých scén, bylo docela schválně a bere si tak na paškál fást end fjůrijus. Já jsem se dobře bavil od začátku až do konce a líbí se mi že si u zvuků auta dali opravdu záležet na hlasitosti, konečně mustang zní jako mustang. Nedám plnou palbu kvůli občas nudným pasážím. Jinak ani IMDb to tam nemělo, ale podařilo se mi to najít ta holčina v hlavní roli, dcera Raye je Ida Husøy(sundet)(14) . ()

3dgeorge 

všechny recenze uživatele

Balanc medzi Taxi Taxi a Fast & Furious. Škandinávske krajiny sú známe obľubou amerických klasík a v tomto filme sa je rozhodne na čo pozerať. Spočiatku má človek pocit, že je to poctivá práca kaskadérov bez animácií no ani tento film sa bez nich neobišiel. Neznáma hudba, neznáma reč, neznámi herci... ale film zabavil avšak nejde o žiadny do pamäti sa vryjúci zážitok. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Chcel som nejakú dobrú oddychovku bez zbytočných kecov, tak som vsadil na tento nórsky film o nelegálnych závodoch naprieč Nórskom až po Nordkapp. Bolo by to naozaj vcelku vydarené, nebyť tých niekoľkých prehnaných absurdností (skok na trajekt, pád zo skalnatého pahorku priamo na diaľničný ťahač, jazda v závodnom aute naprieč skalisté kopce, atď). Takýto typ filmov nesledujem, tak možno je to normálne, ale mne to prišlo fakt ako extrém. Ale inak fajn, malo to riadne grády. Ale všetkým do jedného by som pobral vodičáky a už nikdy viac ich nepustil na cestu! ()

Galerie (41)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v okolí Osla a Trondheimu a na nejsevernějším bodu pevninské Evropy na Nordkappu. (Cheeker)

Reklama

Reklama