Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Boj o miliardy se vrací. Spor miliardáře Pauluse a jeho ženy pokračuje. Tentokrát nejde o syna, ale o peníze. Vypořádání mezi manželi. Soudci Adamu Klosovi je jasné, že to bude ještě složitější, než dříve, a navíc je opět v mimořádně nepříjemné situaci, kdy proti němu stojí Paulusova advokátka – jeho vlastní matka. Suma, o kterou se manželé soudí, je ohromná. To stačí na to, aby měl proces velkou publicitu a soudce plnou hlavu starostí, věcných i mravních. Boj, který musí Adam Klos koučovat, je podle očekávání drsný, plný klamavých úniků, pokusů o znevážení, argumentů rafinovaných i nízkých. Adam však zachytí zajímavý motiv, týkající se Paulusovy staré matky. Vztah s krásnou terapeutkou kupodivu neskončil a neskončilo ani pátrání po tajemném anonymu, který Adamovi vyhrožuje smrtí. Policie nalézá konkrétního člověka, z jehož počítače byl výhružný e-mail odeslán. Ale on sám anonymem není, stopa vede dál. V soudní síni se soudce zarputile drží svého nalezeného motivu a to nakonec skutečně vede k výsledku – naprosto nepředpokládatelnému. Vlastně je to bomba, které se media s nadšením chopí. A další bomba vybuchne i v Adamově životě. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

6thSun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prozatím nejlepší díl, skvělá kauza, mezi synem-soudcem a matkou-zástupkyní to hezky jiskřilo, dokonce ušly i rozhovory s Čvančarovou, hlavně proto, že byly krátký. ()

Reklama

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spor Paulusů se mi hodně zamlouval a když jsem si předem prozradil, že se ještě vrátí, tak mnou zacloumala radost. Ono doznění už nebylo tak úderné jako prvotní konflikt, jinak ale není třeba dílu nic vyčítat. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama