Reklama

Reklama

Novou kapitolu děsivé hororové série napsal a režíroval její spolutvůrce Leigh Whannell. Tento mrazivý prequel, situovaný v době před strašidelnými zážitky rodiny Lambertů, divákům odhaluje osudy nadané jasnovidky Elise Rainierové (Lin Shaye), jež se po jistém váhání rozhodne pomocí svých schopností kontaktovat mrtvé, aby tak pomohla mladé dospívající dívce (Stefanie Scott), kterou si vybrala za svůj cíl nebezpečná nadpřirozená bytost. (Falcon)

(více)

Diskuze

Uživatel farth smazal svůj příspěvek.

Uživatel farth smazal svůj příspěvek.

Uživatel farth smazal svůj příspěvek.

19Lenka

19Lenka (hodnocení, recenze)

Chocolatin

Jak se někdo směje v kině a jde to opravdu slyšet (a neběží komedie ani nic vtipnýho na plátně není) tak mám chuť vraždit a daní by si měli uvědomit, že tam nejsou sami.. Ovšem pokud projekce nebyla jen pro vás, co se znali :D

Chocolatin

Chocolatin (hodnocení, recenze)

Marceloo

Film jsem nevybírala a bylo to tak stupidní, že jsem se musela smát (omlouvám se tímto všem svým řeckým spoludivákům). :D

kl1styr

kl1styr (hodnocení, recenze)

Skoda, ze to nereziroval Wan. To by misto 62 procent bylo alespon 80.

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

První díl Insidious bylo takové dětské hororové fantasy. Druhý díl se mi líbil a tak jsem se moc těšil na pokračování. Jako velký znalec hororů, možná jeden z největších zde v databázi CSFD jsem rád za každý nový horor uvedený v kině. Insidious: Počátek jsem si schovával na zvláštní příležitost. Tou se stal Svátek zesnulých či lidově Dušičky. Jako křesťan mám k tomu dni vztah. S mojí krásnou přítelkyní jsme si tedy DVD zapůjčili za 50 kč ve videopůjčově. Vše co miluji mohlo začít. Mám rád v hororech určitou logiku, pocit, že se to může skutečně stát a samozřejmě strach. Od toho je žánr horor. Vyvolat v divákovi strach, napětí, šok nebo takové to zkažené znechucení. Dostavilo se velké zklamání. Jedná se o zbytečné pokračování bez atmosféry, které postrádá nápad prvního dílu a akci druhého pokračování. Už v prvním díle jsem kritizoval bloudění s lucerničkou v jiné dimenzi. To se hodí do fantasy horůrku pro mládež. Nepochválím ani ztvárnění démonů. Herci byli sympaťáci, ale co od nich čekat, při špatném scénáři a nekvalitní režii. Tak snad se příště dočkám lepšího hororu. 2*

Marceloo

Marceloo (hodnocení, recenze)

Už je k dispozícii CZ dabing a myslím že je to prvé predabované Insidious.

aknel1967

aknel1967 (hodnocení, recenze)

Nudné. Jednička bodrá, i když jsem z ní tedy úplně nadšená nebyla, dvojka nestála za nic a trojka to jen pojistila. Strach se nekonal, lekačky nějak nelekaly, atmosféru to pro mě mělo prachbídnou - že se pořád chodí ve tmě ještě hororovou atmosféru neudělá. Zkrátka nikdy víc - stačilo. 

Marceloo

Marceloo (hodnocení, recenze)

Chocolatin

Takže ty ideš do kina na horor, tam sa s ďalšími deviatimi luďmi smeješ ako odtrhnutá z reťaze, takže nakoniec je to najhorší film, aký si videla? Ja sa potom môžem diviť, kto znižuje hodnotenie kvalitným hororom.

na příspěvěk reagoval Chocolatin

Uživatel Marceloo smazal svůj příspěvek.

Chocolatin

Chocolatin (hodnocení, recenze)

Upřímně nechápu, jak tento "film" může mít 67%? V kině nás bylo 10, celou dobu jsme se smáli jak utržení ze řetězu a za sebe mohu říci, že je to ten nejhorší film, který jsem kdy viděla. Herecké výkony příšerné, zápletka klišoidní, příběh nelogický. Opravdu doufám, že se s hodnocením ještě hýbne, protože za tohle se tak akorát může stydět za zabedněnost českých diváků.

na příspěvěk reagoval Marceloo, Marceloo, 19Lenka

DamonS

DamonS (hodnocení, recenze)

S jedničkou ani dvojkou to nemá nic společnýho, dost mě to zklamalo... hodně nudný horor

na příspěvěk reagoval Marceloo

dannyd14

dannyd14 (hodnocení, recenze)

Flipnic

ano, pretoze v tom hladate chyby a porovnavate so starsimi dielmi, ja som si to uzil, horor ta ma v prvom rade vystrasit a to bolo u mna aj dvojnasobne...it follows bolo obrovske sklamanie, uplne nechutne trapny horor, kde bolo napatie iba na zaciatku, dialogy strasne a koniec wtf, iba soundtrack stal za nieco, prostredie na napatie slabo vyuzili a ked mala prist "baf" scena, tak nic moc oproti Insidious 3.

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Flipnic

Ano, exploitations  jsou typem hororu, kde tě dokáže ´´nabudit´´ právě ta myšlenka té skutečnosti- může se to stát i tobě. A děje se to. Ono narazit na nějakého psychopata je stejné, jako když do tebe uhodí blesk. Je to velká náhoda a většinou nedokážeš ovlivnit zda z toho vyvázneš. 

Nechci to nějakým způsobem přitahovat, ale bylo by to dobré dobrodružství? V tom se mi strašně líbil ten nový Texaský masakr motorovou pilou (2003-2006). Někam jedeš a pak narazíš z čista jasna na ZLO a musíš se s tím dokázat svými schopnostmi a dovednostmi vypořád. Ty vs. ZLO. Být chytřejší než soupeř. Musíš mít také štěstí, ale tomu musíš jít naproti svým chováním, jednáním.

Hodně se mi vytýká, že úmyslně hledám logické chyby v hororech a zbytečně se v tom šťourám, že je to jen smyšlený ´´horor´´, tak se postavy mají právo chovat hloupě a nelogicky. Ale tak to není. Na to, aby ses mohl utkat s narušeným psychopatem a přežít, je třeba zvláštních dovedností. A když pak takový film točí režisér, který k tomu nemá ani vztah a je mu jedno, jestli chování postavy je strašně nepravděpodobné, tak je to špatně.

Nás dva ty horory svým způsobem ´´poznamenaly´´. Určitě, když někam jedeš, tak jsi také ostražitý. V opuštěném lese opatrný. Dáváš si pozor. Koukáš, analyzuješ zda jsi v bezpečí. Pokud cítíš nejistotu, reaguješ např. vezmeš do ruky klacek, kámen...To je takový ten šestý smysl. Bacha, tady se může něco stát, říkáme si. A ne jako ve filmu, kdy lidi vstoupí do baráku plného zabijáků a pak se strašně moc diví. My jsme jiní. Nás už nikdo nedokáže jen tak očůrat. Zabít nás dva je těžké. My máme nakoukáno. Jo a ještě Deratizera. 

Flipnic

Flipnic (hodnocení, recenze)

Stallone

Mám taky rád pocit, že by se mohlo to, co se děje v hororech, stát v reálu ... proto už roku čumím na exploitations a duhařiny jsou pro mne spíš oddechovka ... :))

 

V It Follows na mne působil hlavně geniální soundtrack. I samotnej je cool, dá se to poslouchat furt dokola ... :)) A taky jsem tam měl ten ojedinělej efekt jako v INSIDIOUS 1 (5/5), že jsem nečekal lekačky tam kde byly .... to prostě působí chtě nechtě ... ale v 98,52% duchařin předem vím, kdy tam něco "vybafne" a proto mě to dost nudí .... :-DD

na příspěvěk reagoval Stallone

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Chtěl jsem si na stránkách kina zarezervovat vstupenky na Insidious a koukám, že už tam 4 rezervačky jsou na místech, kde jsem chtěl sedět já. To jsou jak vši hergot. Už to dávají měsíc a lidi pořád jak vši na to budou chodit. To nemají nic jiného na práci než jít po měsíci od premiéry večer na horor?  To zas bude plný sál a nevychutnám si to. Vážně nechápu ty lidi.

na příspěvěk reagoval Flipnic

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Zítra to snad už vyjde a uvidím tento horor v kině. První díl Insidious bylo takové dětské hororové fantasy. Druhý díl se mi líbil a čekám, jak se režisér předvede v tomto filmu. 

Mám rád v hororech určitou logiku, pocit, že se to může skutečně stát a samozřejmě strach. Od toho je žánr horor. Vyvolat v divákovi strach, napětí, šok nebo takové to zkažené znechucení. 

 

Neutečeš je zvláštní, velmi dobrý (4*) horor.

dannyd14

dannyd14 (hodnocení, recenze)

Bol som vcera na tom v kine a ako hororovy fanusik, co videl kopu hororov vratane starsich dielov tohto filmu musim uznat, ze som sa takto frekventovane uz dlho nebal. Kamera vazne skvela a tie zvraty ked cakam demona niekde a zjavi sa inde dobre zapracovali. Najlepsi diel a aj najlepsi horor za poslednu dobu. Skoda, ze tam uz neucinkovali minulodielni hrdinovia, predsa s chlapcom by to bolo o dost viac creepy, ba zaujimavejsie, ale i tak super. Zimomriavky som mal a to velke, takze spokojnost. Ta zaverecna scena to zaklincovala cele, som vyskocil zo sedadla a zhodil pukance :-D.

na příspěvěk reagoval Flipnic

Flipnic

Flipnic (hodnocení, recenze)

Stallone

To je fakt vtipný ... Na to není moc co argumentovat ... Já jsem zase tajnej agent, co máš z toho ... :-DDDDD

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Flipnic

Přirovnal bych se k takovému dirigentu světového filmu a právě i tak chci postupovat ve filmu, který chci natočit. 

Kdo je to vlastně režisér? To je přeci např. dirigent v hudebním odvětví, to je premiér v parlamentním systému státu, to je diktátor v autoritativní formě vlády atd. Těch příkladů jsou tisíce. Co má na starost dirigent? 

http://cs.wikipedia.org/wiki/Dirigent

POUŽITO Z WIKIPEDIA:

U velkých hudebních těles jako jsou symfonické orchestry nebo orchestry operních divadel je důležité, aby všichni hudebníci hráli přesně zároveň a také aby splňovali záměry skladatelů vyjádřené v partiturách. Hráči potřebují nutně vědět, kdy mají začít, jak rychle budou hrát, jak hlasitě smí hrát a jakým způsobem je třeba hrát. Rovněž pěvci a pěvkyně jsou odkázaní na sladění svého zpěvu s orchestrem prostřednictvím dirigenta. Pokud hrají hudbu pouze dva, tři nebo čtyři lidé, mohou se mezi sebou vzájemně dorozumívat například pohledem. Ve velkém orchestru je ale tak velký počet muzikantů, že je zde dirigentova činnost nezbytná

 

To je můj úkol. Na to je třeba zvláštních dovedností, talentu. To tě nenaučí na filmové škole. S tím se člověk rodí. To je nadání. Existuje škola, kde tě naučí nadání? To nejde. To je dar.

Jasně, že budu rád, když mi někdo pomůže se scénářem, ale rozhodující slovo v něm budu mít já, protože nemám rád ve filmech velké logické chyby a chování postav. Ty jako někdo, kdo rozumí ´´krvavým´´ hororům víš, že se neustále opakují chování postav (ať oběti nebo tvůrce zla). Proč? Poč to tak je a nemůže to být jinak? Do dneška se nenašel nikdo, kdo to dokáže změnit? 

A mimo jiné vidím ve světě filmu obrovskou budoucnost, jak vydělat peníze a dělat to, co člověka baví. A ne chodit do fabriky za 8 tisíc měsíčně.

Druhej Jágr z nás už nebude, to je jisté, ale proč ´´nedobýt´´ Hollywood?

na příspěvěk reagoval Flipnic

Flipnic

Flipnic (hodnocení, recenze)

Stallone

Jestli Bůh stvořil největší lidskou bestii v podobě mě, tak Tebe si jako anděla či co ... :-DD

S Deratizerem se znám, vím že jste v kontaku.

Tým ... to si odporuješ. TY chceš natočit nejlepší horor, ale Ty potřebuješ tým, aby to v podstatě za Tebe udělal. hlavně teda techniky ...

To je asi docela smůla, protože talent zůstane nevyužit ...

na příspěvěk reagoval Stallone

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Flipnic

S Deratizerem konzultuji filmovou tvorbu, možnost a způsoby natočení toho filmu. Věří mi, že to mohu dokázat. A já vedle sebe potřebuji lidi, kteří mi pomohou, podpoří. Sám nemám šanci. Bez kontaktů, peněz, protekce.

Yoshitsune tu má určité postavení a kontakty ve vyšších kruzích. Slovo tu má. I takového člověka je dobré mít na své straně. Proto jsem snažil o to udobření. Hlavně jde o respektování jeden druhého. Nemůžu ale chlapy do toho nutit, pokud to tak necítí. 

Řeknu to upřímně. Jako tým mám šanci uspět a natočit to. Hlavně potom chci mé přítelkyni něco krásného koupit. Asi toto čte, tak chci, aby věděla, že jí mám moc rád a záleží mi na ní.

na příspěvěk reagoval Flipnic

Flipnic

Flipnic (hodnocení, recenze)

Stallone

Deratizer je v pohodě ... myslím, že není třeba ho usmiřovat s dementem jako je Yoshitsune ... nehledě na to, že Ty jsi pro mě naprostý pako, ale aspoň účelově neprovokuješ ... máš svůj svět, ten Ti nikdo nevezme ... ale je to tam postavený na hlavu ... měl by sis to časem trochu srovnat ... :-Dd

 

Něco zkus vytvořit, nějakou píčovinu třeba s obyčejnou technikou, podle toho se hned pozná, jestli ten talent máš, nebo ne ... O krásnejch přítelkyních zde nepiš, místní osazenstvo z diskuzáků to nemá rádo .... Stačí napsat "s holkou" ... a  i tak Tě chytnou za slovo a začnou Ti tvrdit, že "žádnou holku nemáš", protože "ONI TO PŘECE VÍ" !! :-DDD

na příspěvěk reagoval Stallone

Flipnic

Flipnic (hodnocení, recenze)

Bloody13

A podle mě nebude poslední .... Si amíci udělaj sérii 8mi dílů jak u Saw a lidi budou chodit, chodit a chodit do kin a žrát předraženej popcorn a chlastat ředěnou colu ... :-//

Související novinky

Infarktové Insidious dostane třetí kapitolu

Infarktové Insidious dostane třetí kapitolu

21.11.2013

Byla jasné, že letošní pokračování jednoho z nejděsivějších hororů posledních let nebude ukončením série. První Insidious s rozpočtem pouhého 1,5 milionu utržilo pěkných 97 milionů dolarů, dvojka už… (více)

Reklama

Reklama