Reklama

Reklama

Little Favour

Trailer 2

Obsahy(1)

Wallace (Benedict Cumberbatch) se snaží zbavit psychických jizev z války a začít život mimo armádu, když ho zkontaktuje bývalý kamarád James (Colin Salmon), který žádá o laskavost. Wallace, neschopný odmítnout muže, který mu zachránil život, slíbí, že mu pomůže. Brzy však zjistí, že se nejspíše nejedná jen o Malou laskavost. (carollus)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (25)

Johannka 

všechny recenze uživatele

Čtyři hvězdičky dávám za vizuální stránku (je to prostě čisté, líbí se mi to) a za hudbu u titulků. Celkově jsem se na to musela podívat třikrát než mi to sakra došlo, protože jsem se nemohla na děj nějak soustředit - nebo jsem v něm spíše zbytečně hledala něco hlubšího. Bet to nezachránil. No ale co, film samotný měl stejně jen nějakých 15 minut. ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Monroe v sebe niečo istotne má, ale pri tom, ako rozpačito celý film pôsobí, je to ukryté pomerne hlboko. Benedict sa snaží poriadne hrať, no predvídateľnosť, slabý scenár a polovičatý twist to samo o sebe nezachráni. Možno byť to celovečerák, dalo by sa z toho vydupať niečo viac, takto je potenciál pochovaný za živa a celkovo nemá snímka šancu osloviť širší okruh divákov než Cumberbatchových skalných fanúšikov (medzi ktorých sa sám hrdo radím). Lenže takto to nejde. Nebyť sherlocked, idem možno ešte nižšie. 50% ()

Reklama

hrona 

všechny recenze uživatele

Proč toto bylo natočeno, věru lze jen spekulovati. Natočen je film pěkně, ale oč vlastně jde? Cumerbatch je celou dobu pomlácený, z pod skloněné hlavy hledící a celý odkaz na situaci, která zůstane nevysvětlitelnou s příchutí Kick Ass numero uno zkrátka celkově moc nenadchne. Ovšem během těch 21 minut ani neublíží. ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Málokdy se vám u filmu, i krátkometrážního stane, že máte pocit, že vám to po dvou třetinách trvání někdo utnul. Little Favour totiž podle mě trpí nejvíc tím, že nemá konec, respektive zde předkládaný konec, bych čekala tak v polovině, nebo ve dvou třetinách filmu, aby pak mohlo přijít nějaké vyústění. Protože tohle nemá pointu. Respektive jestli tohle má být pointa tak je hodně chabá. Cumberbatch je skvělý a taky to má nepopiratelnou atmosféru sedmdesátkových thrillerů s minimem slov a maximem mimiky. Ovšem chybí lepší pointa a lepší drobnokresba ve scénách a ději, která je u krátkometrážních filmů třeba více než kde jinde. 60% ()

Merkin 

všechny recenze uživatele

Bohudík nepatřím mezi ty, kteří by slepě nadhodnocovali snímky jen proto, že se v nich objevuje jejich oblíbený protagonista. Nezbývá mi tedy nic jiného než s politováním prohlásit, že už dlouho jsem neviděla, aby kvalitní herci, slušný kameraman a nadaní maskéři mrhali časem kvůli tak bezduché frašce. P. V. Monroe by mi udělal laskavost, a to rozhodně ne malou, kdyby na místě seknul s řemeslem. Spíš by měl začít filosoficky rozebírat skutečná díla (jiných tvůrců), možná bychom se toho ještě hodně dozvěděli:) ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama