Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tory Bellová si před deseti měsíci našla novou práci jako vychovatelka v prestižní manhattanské škole. Má i nového přítele, Jamese, který pracuje v solidní investiční firmě. Toto vše je v přímém rozporu s jejím dosavadním životem. Tory totiž pochází z New Jersey, z rodiny lovců odměn za uprchlé zločince. Tory je nemile překvapena, když zvedne telefon a v něm uslyší hlas mafiána Manucciho, kterého před nějakou dobou sama dopravila do rukou spravedlnosti. Mafián z vězení uprchl a teď jí slibuje pomstu. Je jasné, že Tory musí domů a společně se svou rodinou a bývalým přítelem Mikem Manucciho chytit. Jenže její plány poněkud zkomplikuje právě James. Ten se za ní vypraví a přijede právě ve chvíli, kdy se rodina dostane do přestřelky s Manuccim a jeho lidmi. (Nova Cinema)

(více)

Recenze (9)

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Vánoční akční komedie určená především k pobavení diváků. Pokud nehledáte nic uměleckého, originálního nebo poučného, ale jen trochu zábavy a rozptýlení v předvánočním shonu, tak je určena přesně pro vás. Sympatické herecké obsazení, barvité prostředí, jednoduchý naivní příběh u kterého není třeba přemýšlet a předvídatelný konec. Hlavní představitelka je takový Jackie Chan v ženském těle. Najde se pár vtipných situací a ani milovníci akce nejsou ošizeni, jenom krev byste zde marně hledali. Ve svém žánru slušný průměr. Klidně se mohou dívat i děti. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Krome fantasy asi prestanu mit rad vanocni akcni televizni komedie. Pribeh je mydlovy a predvidatelny. Scenar napsany nekym malo zkusenym, par akci je televizni kvality. Herecke vykony za moc nestoji, hlavne zenska hrdinka Francia Raisa. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Romantický příběh šmrncnutý akčním žánrem a v televizní produkci. Tak tady lze očekávat snímek určený pouze pro dámskou část diváků. A klasický námět. Celá rodina coby lovci odměn versus uprchlý mafián slibující pomstu. Hlavní postavou je Tory, která se k tomu stihne zasnoubit. Avšak je tu ještě také její bývalý milenec. Vše se odehrává v čase vánoc, což ani není poznat nebýt scény nákupu stromečku. Takže chvílemi romantika, chvílemi něco komediálního, chvílemi akce. A ta akce je pochopitelně naivní až běda. Pánové zaskřípou zuby, dámy ocení naprostou absenci krve. Takže prostý nenáročný televizní film, u kterého není třeba nijak zvlášť přemýšlet. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama