Reklama

Reklama

Ajťáci: Přichází internet

(TV film)
  • Česko Ajťáci: Jde po nás internet (více)

Není radno dráždit bosou nohou internet. Grandiózní finále britského kultovního seriálu. Čas o něco poskočil, ale v suterénu Reynholm Industries se zdá být vše při starém. Zatímco Moss obdivuje znalosti marvelovského universa Royovy nové přítelkyně Alice, Jenny laškuje s fešným prodavačem v nové kavárně hned za rohem a Douglas plánuje účast na monstrózní párty, organizované majitelem nejlepšího řetězce striptýzových barů v Soho. Obraz všeobecné pohody však při bližším pohledu již začíná vykazovat drobné vady na kráse. Co mohla jen Alice myslet tím, že Roye označila za emocionálního artistu? A proč je nová webizoda Mossova herního magazínu tak k uzoufání nudná? To vše jsou ale skutečně jen drobnosti, blíží se mnohem fatálnější katastrofa. Zdánlivě banální incident s bezdomovkyní a malým prodavačem kávy se stane virálním videem roku a přivolá na hlavy nešťastného Roye a Jenny nejen Douglasův hněv, ale co je mnohem horší, hněv celého internetu. A jak známo, před internetem není úniku. Ještě že zaměstnanci oddělení IT Reynholm Industries umí v okamžicích krize držet při sobě! (Česká televize)

(více)

Zajímavosti (10)

  • Na začátku je zmíněn Thor ze stejnojmenného filmu, později pak seriál Hra o trůny (od r. 2011), zpěvák Elton John a spisovatel a politik Conrad Black. (Zix.)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (Duoscop)
  • Ve scéně, kdy reportér hlásí pohoršení celé země nad tím, co Jen (Katherine Parkinson) a Roy (Chris O'Dowd) provedli, běží na pozadí řada snímků rozhořčených lidí. Na jednom je poznat i budova, která sloužila jako fara v seriálu Father Ted (od r. 1995), který stejně jako seriál Ajťáci (od r. 2006) vytvořil Graham Linehan. (Kaston)
  • Závěrečná speciální epizoda byla odvysílána 27. září 2013, tedy více než 3 roky po skončení 4. série seriálu Partička IT (od r. 2006). (maseer2)

Reklama

Reklama