Reklama

Reklama

Ajťáci: Přichází internet

(TV film)
  • Česko Ajťáci: Jde po nás internet (více)

Není radno dráždit bosou nohou internet. Grandiózní finále britského kultovního seriálu. Čas o něco poskočil, ale v suterénu Reynholm Industries se zdá být vše při starém. Zatímco Moss obdivuje znalosti marvelovského universa Royovy nové přítelkyně Alice, Jenny laškuje s fešným prodavačem v nové kavárně hned za rohem a Douglas plánuje účast na monstrózní párty, organizované majitelem nejlepšího řetězce striptýzových barů v Soho. Obraz všeobecné pohody však při bližším pohledu již začíná vykazovat drobné vady na kráse. Co mohla jen Alice myslet tím, že Roye označila za emocionálního artistu? A proč je nová webizoda Mossova herního magazínu tak k uzoufání nudná? To vše jsou ale skutečně jen drobnosti, blíží se mnohem fatálnější katastrofa. Zdánlivě banální incident s bezdomovkyní a malým prodavačem kávy se stane virálním videem roku a přivolá na hlavy nešťastného Roye a Jenny nejen Douglasův hněv, ale co je mnohem horší, hněv celého internetu. A jak známo, před internetem není úniku. Ještě že zaměstnanci oddělení IT Reynholm Industries umí v okamžicích krize držet při sobě! (Česká televize)

(více)

Recenze (99)

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Ano, postavy jsou pořád stejné a nemění se jejich humor (recenze na stolní hry, namalování Jen do kafe), což je super. Jenže pak uběhne pětadvacet minut a najednou zjistíte, že to celé má dost slabou myšlenku a neznat předchozí díly, byla bych z toho hodně zklamaná. Tahle docmrdávka je stejná jako Gilmorky po letech: nostalgie táhne, herci stárnou, humor zůstává. Zavzpomínala jsem si, párkrát se usmála, ale tyhle věci nevznikly, asi by se nic moc nestalo. ()

kinej 

všechny recenze uživatele

U seriálu IT crowd jsem se hodněkrát při sledování upřímně nahlas zasmál, což se mi až zase tak často nestává. Od poslední a ještě speciální epizody takto skvělého seriálu jsem čekal trochu víc, sice je to rozloučení vtipné, ale nedosahuje výšin dílů prvních dvou sérií. Na druhou stranu byly i slabší kusy, takže na závěr takový lepší průměr. I kdyby si měly další série držet alespoň takovouto kvalitu, tak by to ale stálo za to. ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Já bych tedy úplně neřekl, že se jedná o grandiózní finále. Asi bych čekal od úplně poslední epizody víc. Ale tím víc nemyslím humoru. Ajťáci zase předvedli proč je milujeme a jsme jejich fanoušci. Ale spíše víc co se týče dějových náznaků po celý seriál. Nevadí, ajťáci jsou přesně takoví a tahle epizoda, byť delší, není v ničem horší než všechny předchozí. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Uzavření seriálu finálním dílem/filmem je asi to nejlepší. Bohužel zde se celý vtip dílu postavil na "lije kávu na bezdomovce", "nesnáší malé lidi" a "auta s prsama" tudíž takové chabé základy. Dále zde byla snaha o vydolování již využitých vtípků, což taky není dobře (například krabička s internetem). I samotné finále filmu/dílu bylo nic moc. Naopak pobavila prezentace ochranného spreje, Richmond a první skvělá várka kávy pro Jenn. Celkově tedy pár povedených scének a pak slabota. Na předchozí díly/série tento díl/film opravdu nemá. Celkově tedy 3z5 a zklamání. ()

HakitoCZ 

všechny recenze uživatele

Naprosto dokonalé zakončení njlepšího sitcomu všech dob!! Z nápadů, co se vyskytly v tomhle speciálu by se dala klidně natočit ještě jedna série, ale oni to všechno nahňácali do jednoho dílu a vzniklo dílo, během kterého jsem se ani na minutu nedokázal přestat smát. Hodnocení 5 hvězd by mělo být jen pro ty nejlepší a nejskvělejší kousky lidské kinematografie a IT Crowd The internet is coming aka IT Crowd The last byte mezi ně rozhodně patří. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (10)

  • Ve scéně, kdy reportér hlásí pohoršení celé země nad tím, co Jen (Katherine Parkinson) a Roy (Chris O'Dowd) provedli, běží na pozadí řada snímků rozhořčených lidí. Na jednom je poznat i budova, která sloužila jako fara v seriálu Father Ted (od r. 1995), který stejně jako seriál Ajťáci (od r. 2006) vytvořil Graham Linehan. (Kaston)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (Duoscop)

Reklama

Reklama