Reklama

Reklama

Top Gear: Bolivia Special

(pořad)
Dokumentární / Sportovní / Talk-show / Komedie
Velká Británie, 2009, 76 min

Jeremy, Richard a James se pokusí projet džungli, nejsušší místo na zemi, překonat Andy a dojet k Tichému oceánu. Zdroj: www.topgear4fan.cz (mikinhoo)

Recenze (40)

mad_ness 

všechny recenze uživatele

Why don't you slow down, turn your head round? Been treading on hearts that are giving in with a little grace, you're getting away with it, words, but nothing to say with it, you smile and take what you need in any way that you please, isn't it a shame you have nothing to show from these lies? I told you you'd pay for it, lonely are the days of your life... huu-u huu-u huu huu huuu-u... Damn you Jeremy, toto je nové guilty pleasure... ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Absolutní vrchol všech speciálů. Auta jdou stranou, nekonají se žádné konkrétní úkoly - "jen" hoši musí doputovat z bodu a do bodu B, přičemž se nacházejí na nádherném, ale nebezpečném a drsném místě. V cestě jim stojí džungle (ten hmyz a hady jsem Hammondovi nezáviděla, mám stejnou fóbii), cesta smrti, nejsušší místo na světě - kde jde opravdu do tuhého, a strmé písečné duny. Zasmála jsem se a přitom mi naskočila husí kůže - výborné dobrodružství. Do amazonských pralesů se určitě nikdy podívat nechci, ale Chile vypadalo kouzelně! ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Extrémně vydařený speciál, kde absolutně není nouze o zábavu ani o nepopsatelné napětí. Za mě, tedy nejlepšího uživatele této databáze, bych tento díl zařadil hodně vysoko. Asi bych se ho nebál označit ani jako ten dosud vůbec nejlepší speciál. Nesmírně zajímavě zvolená trať napříč Bolívií, kde se podíváme do džungle, do sucha, do Andy a hlavně na slavnou bolívijskou Death Road, kterou už jsem měl možnost vidět v rámci spousty jiných výprav a vždy je to naprosto kulervoucí podívaná. Auta měli kluci také zajímavě zvolená a velmi rozličná. Prostě paráda, které jde pramálo vytknout a zdejší velmi vysoké průměrné hodnocení zde je zcela na místě. [95 %] ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Speciály "vyrážíme do zemí převážně třetího světa" Top Gearu jsou již tradičně výstavní skříní pořadu. A až na výjimku (ano, výjimku a nikoli výjimky) potvrzující pravidlo platí, že je jeden lepší než druhý. A bolivijský "Mzda strachu hadr" je pak mezi triem těch vůbec nejzdařilejších; což už je sakra co říci. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Je opravdu strašlivě moc těžké určit, který speciál je ze všech nejlepší, protože jsou výborné absolutně všechny. Ale Bolivijský by se každopádně řadil do popředí. I když bych zrovna tyhle epizody nerada srovnávala. Takové výzvy, jakým se postavili tito tři Britové, neuvidíte v žádném jiném pořadu.Prosekají si klidně mačetou cestu džunglí, jen aby mohli auty přebrodit řeku, jet s nimi po nejnebezpečnější silnici světa až k vrcholu And, kde je vzduch řidký jako Jeremyho kadeře a téměř tam umřít na edém plic. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama