Yōjū toshi
Animovaný / Fantasy / Horor / Sci-Fi
Japonsko, 1987, 82 min
Yoshiaki KawajiriHrají:
Ichirō Nagai, Takeshi Aono, Tamio ŌkiObsah
Dva světy, dvě odlišné dimenze. Na jedné straně vyspělý svět lidí, na druhé do temnoty zahalen svět démonů. Roky mezi nimi panovalo příměří na základě staré mírové smlouvy, ale nic netrvá věčně. Taki je členem tzv. jednotky Blackguards, která slouží k ochraně zástupců obou stran, jenž mají podepsat novou dohodu a upevnit mírové vztahy mezi světy. Ovšem to se nelíbí některým démonickým bytostem, kteří Takimu jeho úkol nehodlají ulehčovat. Situaci ještě víc zkomplikuje jeho nová spolupracovnice Makie pocházející z temné dimenze a věci se rozhodně nezačnou vyvíjet podle plánu... (Crowen)
Flipper
Keď sa I want you inside me myslí doslovne. Oldschool ako sa patrí, kde sa Japončuhy s ničím nebabrali. Mutant žena/pavúk, ktorá s pizdy strieka pavučiny, humusné chápadlá a atmosféra, ktorá sa dá krájať na plátky. Bitka medzi temným svetom a našim, kde aj 200 ročnému dedovi stojí ako svieca a kde sa budú rozdávať aj krucifixy (rovno do mozgu).(1.8.2011)
Koly
Kawajiri mě opět nezklamal. Kvalitní záporňáci, skvělá akce, vytrhané klouby s hektolitry krve na podlaze a hodně dobře udělané erotické scény mě zpočátku přikovaly k obrazovce. Bohužel ke konci trochu filmu chyběl dech a vůbec celý závěr nebyl ničím extra. Celkově jde však o anime nejvyšší kvality. Vřele doporučuju dětem, které už omrzel Kačer Donald...(9.12.2007)
Nettrass
Yōjū toshi ??? Toho chlapa neznám. Nebo to je něco k jídlu?(16.4.2012)
ledzepfan
Krásně ujetý a osobitý eroticko-horrorový-akčňák,s trochou lehkého humoru a atmosférou 80tch let(22.8.2010)
foundation
Wicked City má pomerne jednoduchý dej (aj keď vôbec nie zlý ) ale príbeh naštastie to nie je to hlavné čím sa chystalo zaujať. Tento menší nedostatok úspešne kompenzuje temnou atmosférou, slušnou dávkou scén ktoré by naozaj aj pod silnejšími kritériami obstáli ako ,,horrorové,, a do toho všetkého dobre zakomponovanou veľkou porciou nahoty s pár sexistickými vtípkami jedného starého páprdu. Všeobecne je tu pozerateľnosť asi trochu slabšia, resp. pre niekoho to zrejme bude stráviteľné ťahšie ale pokiaľ ide o mňa solídnych 80 percent to dostane(11.5.2011)
TaanStari
Shakespearovský příběh na pozadí světa démonů a lidí. Proč ne.(7.7.2011)
messi@h
Anime, to je moje - tedy když aspoň trochu za něco stojí. A tady musím souhlasit s celkovým hodnocením, že je výsledek povedený. Zajímavý příběh, který se tedy erotiky opravdu nebojí, a přitom se nejedná o žádné hentai. Pochválit musím především to, co u asijské tvorby nebývá vždycky zvykem - příběh je pěkně přehledný. Vždycky když vidím takhle povedené anime, říkám si - kam ti Japonci na ty nápady chodí?(3.12.2009)
Crowen
Velmi se mi líbila značná dávka erotiky, kterou tyhle filmy (podle mě) potřebujou jako sůl. Právě tady jsem viděl úplně přesně to, co mě v některých jiných snímcích chybělo. Ikdyž chvíli jsem se bál, že jde o takový ten typ filmu, kde celou dobu na něco čekáte a najednou titulky - naštěstí tomu tak není, ale i tak ten konec mohl mít trochu větší grády, takže za to ubírám jeden valderónek - 4/5(12.3.2008)
maldoror16
Naprosto vynikající old-school anime, jedno z těch nejlepších anime vůbec. Velmi, velmi dobré a záživné. 80%(3.5.2012)
Craylo
Chvílemi jsem si připadal jako v japonském anime pornu (Hentai). Skutečně tak polovina stopáže je zobrazování chapadlových perverzností a úchylnost nechutného dědy. I přes to (nebo možná proto) je film docela zábavný. Samotná hlavní dějová linka je jak z pohádky Jak člověk k Mutantí sexbombě přišel a dělá ze snímku něco víc.(2.10.2011)