Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nová zábavná kuchařská a velkolepá „LIVE" show se Zdeňkem Pohlreichem, který zve celý národ, aby si pod jeho vedením připravil tříchodové menu během jediné hodiny v přímém přenosu. V této jedinečné show máte možnost Zdeňka poznat ve zcela nové roli showmana a učitele vaření, kdy každou sobotní noc bude mít celý národ šanci uvařit si nejlepší večeři svého života. V každém díle se těšte na hvězdného hosta a pořad plný překvapení a hlavně zábavy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (73)

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Tak u tohodle se přiznám jsem trochu na vážkách.... B) Važku Vašku.... kam jsi to jenom lezl? Ty sólovky z minimem komparzu v prostoru 4x4 ti šli lépe... takhle to prostě není ono. Jako by snad bylo málo českých Restaurací kde přeplněné poličky z nejrůznějšíma umělýma dochutidadlama netoužící po tvé odborné kultivaci? Kdyby aspoň vařil něco normálního... občas. Navíc je to hrozná nuda.... toč raději další díly ANO Šéfe! To je tvůj zlatý důl... tvůj odkaz nám zužitkovatelům a milovníkům obloh... B) ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Tentokráte trochu jiný koncept, který osobně Zdendovi sedí. Bohužel kvalita jednotlivých dílů roste a klesá především v závislosti na hostech. A tak díly s Hejmou či Etzlerem jsou naprosto skvělé, ale naopak třeba s Bílou či Kostkovou šílené. Za šťastný také nepovažuji nápad s hangouty atd. Jinak mě osobně jako celek tento formát oslovil, ale kvalita se bohužel odvíjela především od hostí. Lehce nadprůměrné 3* ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Polhreich je skvělej i v této live show, líbí se mi to. Nemůžu moc srovnat s jinším TV shitem, protože na to nečumím, ale jsem si stoprocentně jistej, že tohle si nadprůměr zaslouží už jen proto, že u toho vydržím. 75% Kostková nic moc, Etzler výbornej, ta třetí kudrlina nic moc, Bílá kopyto, Voříšek skvělej! Alda Háma výbornej - "Aleš Háma vaří ve stylu 'Vaříme z cizího až do posrání'". :D Na truc zdejším idiotům zvyšuju na plnej. Braťa, nezáviďte nám Polhreicha! Nikdo vás čumět na TV Prima nenutí, tak držte co nejlaskavěji tlamy. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Byl jsem dost skeptický k dalšímu křečovitému pokusu TV Prima ještě maličko podojit Zdeňka Pohlreicha, ostatně ten se už léta chlubí svýma legendárníma dvojkama, takže proč to nevyužít, dokud ještě diváci na jméno uznávaného šéfkuchaře slyší, nicméně jak jsem se obával, v rámci dalšího pořadu o vaření se Zdeňkem došlo k dalšímu kvalitativnímu poklesu, obávám se, že u toho sjezdového lyžování už zůstane !! Vidět Pohlreicha vařit jistě lze považovat za velmi zajímavou zkušenost, ostatně sem tam utrousí i nějaké moudro, které by jinak kuchařům amatérům zůstalo utajeno, ovšem Pohlreicha jako profesora jsme měli možnost vidět už v rámci Vařte jako šéf, takže se musím ptát proč !! Proč znovu totéž ?? Jistě nejde o totéž, protože tentokrát TV Prima podobnou záležitost v rámci svých zvyklostí zabalila do rádoby moderního západního stylu, který však nakonec vyznívá stejně estrádně jako všechny ostatní tuzemské odpudivosti, když máte možnost sledovat i honoráře chtivou rádoby celebritu a na obrazovkách jako bonus i další naprosto nezajímavé tragédy v předem prohraném souboji s rutinérem Pohlreichem, který si je jen vlastně svým způsobem arogantně dobírá !! Vrcholem všeho jsou však ty Pohlreichovy megatrapné skeče, které ani nezasluhují komentář, měl by kurva raději zůstat u toho, co mu jde nejlépe, u vaření a hláškování !! Přímý přenos sice ukazuje, že Pohlreichovi nechybí ani pohotovost, což mě překvapuje, nicméně na druhou stranu také odhaluje nepřipravenost a neumětelství režiséra přenosu, zvukařů, kameramanů a dalších primáckých amatérů !! A to publikum ?? Banda nezaujatě stojících diváků, která se na povel změní a směje jako protržená, tleská jako o život, jasně ukazuje jak moc se tvůrcům tento pokus, navíc nechutně dlouho dopředu avizovaný jako nějaká nevídaná pecka, vymyká z rukou.. No, ale nakonec mě Česko vaří s Pohlreichem nijak zásadně neuráží, protože mám prostě Zdeňka rád, byť chápu, že on je právě tím člověkem, kterého buď můžete milovat nebo nesnášet, nic mezi, uznávám ho jako profíka a při jeho nádherných zemitě úderných a krásně přisprostlých hláškách si prostě rochním jako prase v pomejích..;) ()

MMJ 

všechny recenze uživatele

Pohlreich vaří dobře, ale je furt někde. Neřeknu nic - Ano šéfe, pro něj klasika, ale má zase dalších 10 blbovin. Všude jde o to stejné - Jak má Prima vydělat! Zatím sem dal 3*, ale budu Pohlreicha postupně snižovat, všude jde o to stejné tak na co dávat všemu třeba 4* když to už je ohraný. Ještě něco takovýhleho, ..... s Pohlreichem tak se zachvíli doklube na odpad!. Bohužel, vaří dobře sice, má to pěkně udělaný,ale bohužel. Takže asi tak, no. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama