Reklama

Reklama

Na mléčné dráze

  • Srbsko Na mlečnom putu (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Kosťa vozí uprostřed válečné zóny mléko na oslu cestou necestou. Při jedné ze zastávek se seznámí s okouzlující ženou, která se ukrývá uprostřed země nikoho před svým zlověstným nápadníkem. Stačí chvilka a oba k sobě zahoří téměř pohádkovou náklonností. Lovestory Na mléčné dráze je nostalgickým ohlédnutím po předminulé dekádě a okouzluje příběhem o lásce v době, která jí nepřeje. (Film Europe)

(více)

Diskuze

eldina

eldina (hodnocení, recenze)

Milujem Emirove filmy. A tento poeticky, plný lásky, bol krásny. Jednoducho Emir dozrel...oceňujem hlavne jeho herectvo. Úžasne civilné a uveritelne.

katie87

katie87 (hodnocení, recenze)

Musím přiznat, že jsem překvapená tak nízkým hodnocením. Já odcházela z kina uchvácená (a ne sama)... Rozhodně se ale nejedná o mainstreamový americký film, proto asi tak nízký zájem ostatních :-(

Marator

Marator (hodnocení, recenze)

Tak už je to oficiální. Počkal si na Festival v Benátkách, když ho v Cannes z politických důvodů neuvedli. Teď ještě aby byl uveden v českých kinech.

na příspěvěk reagoval mm13

aleskva

aleskva (hodnocení, recenze)

Flakotaso

Tak když studoval v Československu a natočil tady i svůj studentský film. Těším se, i když to bude spíš drama než komedie

POciSEM

POciSEM (hodnocení, recenze)

Tak už se konečně točí.Sám sem na to zvědavej.Podle fotek to je podobný život je čudo

Marator

Marator (hodnocení, recenze)

No už se moc těším. Po delší době čistě (režijně) Kusturicův film

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

Ty kokos, oblubil som si Kuzsturicu vdaka filmom Crna Macka, beli macor, Zavet. Som maximalne zvedavy na toto. Kazdopadne Bellucci je vyborna volba.

Související novinky

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

13.07.2017

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 13. do 19. července tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů první… (více)

Reklama

Reklama