Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyři pohlední a sexy Afroameričané Jackson Smith, Brian Palmer, Derrick West a Terry White jsou bratři pojí je dlouholeté přátelství a zažili už spolu spoustu veselých eskapád. Všem se velice líbí ženy, ale každý z nich má momentálně své vlastní trable. Playboy Terry uvažuje tom, že do toho konečně praští, zatímco Jackson se závazků přímo děsí, takže setkání s přitažlivou Denisou mu značně zamotá hlavu. Derrick si neví rady, jak skloubit kamarádství s nároky své ženy, zatímco Brian zuby nehty brání svou staromládeneckou svobodu. Sex, láska, přátelství a rodina to jsou hlavní témata, okolo nichž se točí příběh čtyř mužů, kteří ještě leccos nevědí o ženách ani o sobě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Tomislav 

všechny recenze uživatele

Nic světoborného, spíše oddychová zábava, ale za těch pár skvělých vtipů si to zkrátka 3 hvězdičky zaslouží. Věta: "Express yourself" mě díky kontextu v jakém je ve filmu použita bude ještě dlouho rozesmívat. ()

BuddyO 

všechny recenze uživatele

Docela zbytečný film, který mě ale uplně nenudil. Chyběla mu však určitá "černošká" atmosféra, kterou bych u filmu tohoto typu očekával. 50% ()

Reklama

Juto 

všechny recenze uživatele

Primerane zábavný film, ktorý má niekoľko dobrých momentov, ale otravuje ľahkosťou, s akou jednoducho skĺzne do sentimentálnej melodrámy. 5/10 ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama