Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hasmet (Özcan Deniz) utíká z Istanbulu do Londýna, aby se ukryl před nepříjemnou minulostí. Myslel si, že se pouze na nějaký čas schová, ale v tom potká krásnou dívku jménem Yagmur (Yasemin Allen). Jejich náhodné setkání mu pomalu začne měnit život, ale minulosti se utéct nedá. A Hasmetova minulost je velmi temná. (xFelix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (5)

Danikaa 

všechny recenze uživatele

Scenár, réžia, hlavná úloha Özcan Deniz. Vedel pre koho to píše a výborne to zahral. Žiadne hluché scény. Od začiatku do konca krásne. Koniec filmu  sa iný nedal očakávať, ale sem sa mi veľmi hodil. Film som videla 2x a moje hodnotenie nemením. ()

sibskyn 

všechny recenze uživatele

Turecké romantické filmy, jsou ustavičně plné fake emocí a totalní absurdity, ale nějakou záhadou se na ně rád dívám, takže opět je to kravina, ale bavil jsem se. ()

Soupalka 

všechny recenze uživatele

Anglosaské romantické filmy mne už nudí. Turecké zpravidla tolik ne - mívají v sobě moment překvapení, jsou v nich smíchané zdánlivě obtížně kombinovatelné ingredience a zpravidla se mi moc líbí i kamera. Tahákem tohoto filmu je pro mne navíc také Yasemin Allen - nejen že je neuvěřitelně hezká, ale kde jsem ji viděla, tam se mi vždy líbilo, jak hraje, resp. lehce přehrává a vůbec to nevadí. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama