Reklama

Reklama

Epizody(15)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Příjemná, jak z devadesátek vystřižená sitcomová jednohubka o single gay tátovi, co má předčasně vyzrálou dceru, vlezlou matinku, střelenou nejlepší kámošku a podivínského šéfa. Jako největší důvod selhání vidím fakt, že takový živel jako Sean Hayes tu dostal úlohu toho relativně normálního, přesto od začátku do konce spolehlivě pobavil minimálně na úrovni současných HIMYM i TBBT. PS. Předčasné zrušení po 13 dílech, když ve zbývajících pěti měla být Seanova exmanželka Portia de Rossi a jeho sestra Megan Mullally, je jak bodnutí do zad, hlavně že v mateřském NBC oživujou Heroes. FU NBC. 65% ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Pilot má něco, co zatím valná většina letos začínajících (a velmi brzy nejspíš i končících) sitcomů postrádá. Totiž vtip, laugh tracku navzdory. ()

Reklama

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Balancuje to mezi rozpačitostí a zábavností. Je to ale natolik střelené, až je to místy vtipné. Jen je třeba naladit se na tu správnou vlnu. Zrušení seriálu se sice nedivím, ale na druhou stranu je to trochu škoda, protože v posledních dílech šla kvalita nahoru.1. série - 60% ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Premisa nám sice propadla strojem času z konce minulého století, ale vůbec to nevadí. Co vadí, to je přístup mateřské (v tomto případě spíše macešské) stanice NBC, která seriál zařízla právě ve chvíli, kdy možná začínal stoupat na vrchol. Z nejisté konverzačky s pár úsměvy na díl se totiž stala téměř až řachanda, kde Sean Hayes rozehrává plejádu grimas, postojů a krkolomných monologů a sekundují mu u toho čím dál vypečenější hosté (Craig Ferguson, Portia de Rossi nebo famózní Guy Pearce) a hlavně herecky překvapivě pružní kolegové v čele s komediálně přesnou Megan Hilty i k popukání strnulým a po otcovské lásce toužícím Thomasem Lennonem. Byla to sázka na nejistotu, která ale měla vyjít. Protože jediná série kvůli zastavenému natáčení nekončí nějakým přepáleným cliffhangerem, nasazuji na hlavu hlavního hrdiny bez váhání i čtvrtou hvězdu. A věřím, že zrovna jemu udělá radost. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Seriálové novinky sezóna 2013/2014 - Rozkoukáno: 21 Dokoukáno: 1 Zahozeno: 11+1 _ Další podprůměrný tuctový sitcom. Herecké obsazení nic moc, ujde snad akorát dcera. Vůbec to není vtipné a nechápu, proč se publikum každých pár vteřin směje, možná to bude kvůli tomu jak trapný to je. Tipuji, že brzí zruší, protože sledovanost je bídná a rating to má nejhorší z vysílaných seriálů ten den. 30% ()

Galerie (93)

Reklama

Reklama