Reklama

Reklama

Witches of East End

(seriál)
USA, (2013–2014), 16 h 6 min (Minutáž: 40–44 min)

Tvůrci:

Maggie Friedman

Předloha:

Melissa de la Cruz (kniha)

Hrají:

Julia Ormond, Mädchen Amick, Jenna Dewan, Rachel Boston, Daniel di Tomasso, Eric Winter, Bianca Lawson, Anthony Lemke, Virginia Madsen, Tiya Sircar (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(23)

Obsahy(1)

Ve středu dění jsou čtyři ženy. Nesmrtelná čarodějnice Joanna a její dvě dcery Ingrid a Freya žijí vcelku obyčejný život a dívky ani netuší, jaké schopnosti vlastně mají.  Dívky neví nic ani o kletbě, která jim přisoudila zemřít ve třiceti letech, aby se mohly znovu narodit.  Za Joannou přijíždí sestra Wendy, aby své příbuzné varovala, že se blíží velké nebezpečí, kterému budou ženy společně čelit. (Kropajda1)

(více)

Recenze (21)

A_san 

všechny recenze uživatele

Jsem hodně zvědavá, jak to bude dále pokračovat. Zatím se mi seriál náhodou moc zamlouvá, i když pilotní díl mě zase tak nebral, tak to dostalo spád během ostatních. Jen doufám, že to nebude jeden z těch nechutně dlouhých seriálů, který se zkazí tím, že nebudou vědět, o čem točit už další epizody. Zatím je to zajímavý příběh s čarodějnickou tématikou, jak někdo psal, s pěknýma tvářičkama (Mädchen Amick mě překvapila, jak je i po těch letech, co si jí pamatuju z Twin peaksu nádherná). Pro ležérní večery, bez nějaké potřeby koukat na seriály nebo filmy s tak hlubokým příběhem, až se vám z toho dělají mžitky před očima, je to prostě taková fajn oddechová záležitost, u které se těšíte (já rozhodně těším) na další díly :). ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Seriálové novinky sezóna 2013/2014 - Rozkoukáno: 23 Dokoukáno: 1 Zahozeno: 9+1 _ Knižní předlohu jsem nečetl a o seriálu jsem si moc nezjišťoval. Očekával jsem něco jako Charmed nebo Eastwick, bohužel nedostal. Herecké obsazení je otřesné, na nikoho se nedá koukat, příběh taky za nic nestojí a celé je to hrozně nudný. Bylo mi to jasný, že to takhle dopadne, hned když jsem u první epizody viděl logo stanice. Přeci jen stanice je pro maminy a teenky a celý den jede převážně tupou romantiku. Kdo chce vidět něco kvalitního o čarodějkách, tak radši šáhněte po luxusní třetí sérii American Horror Story. Navíc to vypadá, že čarodějky jsou na vzestupu a že se dočkáme nových Charmed o kterých se momentálně jedná. 30% ()

Reklama

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Začátek mne vcelku navnadil. Tedy ne že by šlo o bůhví jaký klenot, ale seriál v prvních pár dílech působil vcelku koukatelně. Jenže s každým přibývajícím dílem se čím dál víc zamotával, dialogy byly pořád trapnější a trapnější, spousta dlouhých a hluchých míst. Kdyby obě řady secvakly každá do 4 dílů, rozhodně by to bylo lepší. první řada ta k za 50%, druhá ještě něco méně. Třetí snad už nenatočí a pokud ano, tak já se rozhodně koukat nebudu. A nebo budu, neb jsem praštěná, když jsem zvládla i většinu dvojky. ()

BaHa 

všechny recenze uživatele

Hodně jsem váhala mezi 3 a 4 hvězdami...Ale nakonec čtyři vzhledem k některým hodně, dle mého, nespravedlivě, nízkým hodnocením. Začátek je slabý, rozpočet se rozhodně podepsal na efektech. Ale příběh se brzy rozjede, tomu navíc lichotí krátká (10 dílů) první série. Takže za 4, možná z nostalgie k Charmed, ale rozhodně se budu dívat na druhou sérii. A jelikož druhá série je naprostá tragédie a oproti té první tam chybí slušný příběh, který by vykupoval mizerné herecké výkony a hloupoučké dialogy ()

danielosbourne 

všechny recenze uživatele

Názor píši dva díly před finále první série a nevěřil sem, že se u tohoto seriálu nějakého finále dočkám. Pilot seriálu byl hodně slabý. Stejně tak i druhý díl, ale držela mě u něho zvědavost a teď mírný SPOILER, jakou daň si vybere Ingridytino kouzlo a jsem rád, že jsem u seriálu vydržel. Od třetího dílu seriál nabírá na kvalitě i přes mizerné efekty. V podstatě to však, alespoň pro mě, drží dějová linka Ingrid, která opravdu má skvělý vývoj. Na druhou stranu postava Freyi stagnovala na mrtvém bodě a plácá se stále ve stejném problému. I když seriál začal opravdu špatně, jsem rád, že jsem u něho vydržel a těším se na finále první série a další sérii, které by se seriálu mělo dostat. Oblíbené postavy: Ingrid, Wendy, Joanna, Dash ()

Galerie (276)

Zajímavosti (1)

  • Na jedné z tiskových konferencí k seriálu přiznala Mädchen Amick, že má opravdu ráda nadpřirozené příběhy a hodně ji uchvátilo, že seriál měl také akční prvky, což ji přinutilo příjmout roli Wendy. (lyukassza)

Reklama

Reklama