Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

I navzdory klesající návštěvnost kostela a několikerému ohrožení na životě nepřestává reverend Matt Jamison hlásat své evangelium: že mnozí z těch, kteří zmizeli při nanebevzetí nebyli svatí, ale hříšníci. Mat však ve své kampani na čas poleví, když zjistí, že by mu mohl být zabaven kostel. Na poslední chvíli je nucen uskutečnit zoufalý plán, aby sehnal peníze a kostel udržel. (HBO Europe)

(více)

Recenze (3)

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To se každý díl bude jen věnovat určité jiné postavě? Mattův příběh mi přišel sám o sobě dost zajímavý a v závěru i krapet silný, ale jeho průběh byl slabý a přišel mi i poněkud umělý. Nicméně dokážu si představit, že by mě ten seriál i bavil, atmosféru tahle epizoda už měla celkem slušnou, ale stejně pořád neskousnu, že se to té zápletce vůbec nevěnuje a je tam jen hodně na pozadí. Navíc je to od tvůrce Lost, takže jestli to k nějakému vysvětlení a gradování záhady vůbec dospěje, bude to nejspíš dlouho trvat a pointa za moc stát nebude. Časem se k tomu ještě určitě vrátím, ale pro teď upřednostním něco jiného a snad zajímavějšího. A když na něco takového nenarazím, tak můj návrat k Pozůstalým bude nejspíš rychlejší než si teď myslím. Silné 3* ()

laik_60 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak táto časť seriálu ma (konečne dostala). Už úvode prekrásne repliky a napodobeniny Michelangelovej Sixtínskej kaplnky, dávali tušiť že to "nebude sranda". Výborný cenár, a zaujímavú atmosféru doplnil záverečný soundtrack vezmi ma do kostola. Zatiaľ najpozoruhodnejšia epizóda, pre ktorú som sa rozhodol, seriál dopozerať, dúfam, že nie je posledná. Držte palce. :) ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak pán Mathew sa javí zatiaľ ako jednoznačne najzaujímavejšia postava seriálu. Vlastne mi počas celých 50 minút vôbec nikto z hlavných protagonistov nechýbal. Výborne napísaný scenár, ku koncu šľahnutý lynchovskou atmosférou a po celý čas vyžarujúci mystičnosť, ktorá mi v prechádzajúcich dvoch epizódach dosť chýbala. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • V závěrečných titulcích zazní skladba „Take Me To Church“ od Hozier. (danielsaf2)

Reklama

Reklama