Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Obludné monstrum nešetří nikoho, maminky, tatínky, ani jejich roztomilé ratolesti. Každé malé dítě na světě se v noci bojí skříní, dveří a šatníků. Doposud neměly důvod, ale dnes, dnes je to jiné. Počty obětí mezi lidmi i zvířaty neustále stoupají a tajemné monstrum, skrývající se snad ve všech šatnících světa, se zdá být nezničitelné. A o co mu vlastně jde? Opravdu tu je pouze kvůli zabíjení, anebo hledá něco mnohem důležitějšího... (Řitka video)

(více)

Recenze (62)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Celkem dobré béčko, z 80 let, je sice pravda že rozhodně zapadne, a nebude nikdy moc vyzdvihován. Ale aspoň něco. Příšera je výborně sympatická a herci výborní, a dokonce první role Paula Walkera. Hlavní výtka je asi poměrně zavládla nuda. Tenhle film bych spíše řadil mezi ty průměrné blbůstky na které se jednou podívátě a šmitec. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Výborná záležitost. Troma opět vypustila do světa béčko, které paroduje žánr horroru. Najdete tu spoustu odkazů a parodizujích scén. Zároveň však film místy funguje i jako normální horror a vsadím, že kdybych ho viděl tak ve věku 8 let, tak bych se i příjemně bál. Ale i teď jsem si to pustil potmě v noci a nechal si běhat mráz po zádech. On, když vám navíc padne stín na okno okolojdoucích chodců, tak to má něco do sebe. Výborná nenáročná zábava pro milovníky béček a horrorových parodií. ()

Reklama

topi 

všechny recenze uživatele

Neexistuje zbraň, která by ho dokázala zničit. Musíme zničit všechnu jeho energii! Nebo ne?? Pravda je jiná. Musíme zničit všechny šatníky!! Každý šatník na světě - rozsekat, spálit nebo vyhodit do povětří.... Roztomiloučké monstrum, které neustále řve a koulí očima. Produkce Troma tentokrát ubrala na krvi a nechutnostech, dokonce i žádný kozy nejsou, vše ale nahrazuje sranda, které přijdou na chuť pouze fanoušci Tromy, tedy i já jsem se bavil skvěle! Velkou zajímavostí je, že do kostýmu monstra se navlíkl Kevin Peter Hall. No co, vyměnil si kabát od Predátora za gumovej overal šatníkové příšery. :D ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Chvílemi docela zábavná a roztomilá TROMAsračka. Parodování Psycha bylo dobré, pár dalších momentek taky, apokalyptický závěr se svou pointou vyloudí nevěřícný úsměv, ale není tu žádný extrém, který by mě nutil koukat na příšeru znovu. A že to není příšera ledajaká. :) P.S.: Zaregistrovali jste Supermana? ()

folklorman 

všechny recenze uživatele

Další skvostné Z-tko od společnosti toxických sračiček- zvaných TROMA. Absolutně nechápu důvod existence tohoto výtvoru, jenž ukázal náhled filmu, ve kterém selhalo úplně vše. Příšera je hrozná, hudba otravná, herecké obsazení primitivně debilní a stupidní dialogy tradičně nezklamaly. Kamera a střih jsou žalostné. Kdejaký amatér, natáčející svatby, by je strčil do kapsy. Marně přemýšlím nad nějakou drobností, která by se postarala o lepší hodnocení. Možná půl bodu dám za tu humornou myšlenku o dobíjení sil v šatníku. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Film byl natočen už v roce 1983, ale vydán byl až v roce 1987. (Cheeker)

Reklama

Reklama