Reklama

Reklama

Ladíme 2

  • USA Pitch Perfect 2 (více)
Trailer 1
Komedie / Hudební
USA, 2015, 115 min

Režie:

Elizabeth Banks

Scénář:

Kay Cannon

Kamera:

Jim Denault

Hrají:

Anna Kendrick, Hailee Steinfeld, Rebel Wilson, Brittany Snow, Alexis Knapp, Ester Dean, Hana Mae Lee, Skylar Astin, Adam Devine, Shelley Regner, Katey Sagal (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Mají skvělé hlasy, dokonalá těla (až na výjimky) a jsou královnami zpívání a capella, takže ve svých vystoupeních nepoužívají hudební nástroje. Celá Amerika jim leží u nohou a dokonce je pozvou, aby zazpívaly prezidentu Obamovi k narozeninám. Jenže stačí drobná technická komplikace, v níž figuruje zpěvačka s příznačnou přezdívkou Tlustá Amy, bezmocně visící na lanech před Barrackovými zraky částečně tak, jak ji Bůh stvořil. Z Barden Bellas, dosavadních miláčků země, je najednou ten nejvděčnější terč. (CinemArt)

(více)

Videa (39)

Trailer 1

Recenze (186)

runner85 

všechny recenze uživatele

Prečo súčasné moderné hudobné filmy nepoužívajú k hudbe hudobné nástroje? Tie niektoré pesničky sa vážne nedali počúvať. Mám pocit ako keby sa ich hudba zasekla v dobe kamenej s požitím tuc tuc a recitovania. Žiadne ukladanie slov do správnych tónov (možno až ten záver v poslednej pesničke). Keď už to chceli podať dajako z hľadiska pop/repu či čo to vlastne malo byť tak to mohli aspoň skúsiť ako klik . Ale možno som už starý na "modernú hudbu" a len moc frflem. Každopádne oceňujem, že sa to zaobišlo bez zvratkov. Ale zas jednotka aspoň ťažila z výstrihu slečny Kendrickovej, tu bolo tých záberov len pár :D. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Pokračování se moc nepovedlo. Zatímco první díl byl pro všechny teenagery, tím chci říci, že i pro chlapy, kdy jsme se věnovali Skylaru Astinovi, Benu Plattovi a i skupině Treblemakers, tak tento druhý film je vyloženě pro holky. Režii převzala Elizabeth Banks a ta z toho udělala dívčí film. Celé to bylo jenom o Bellas a chyběla vedlejší dějová linie. Písničky mě také tolik nenadchly tak jako v prvním díle. Ale co se týče vystoupení jednotlivých skupin, tak to bylo suprové, zpěv byl parádní a show také, to se musí nechat. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

"Jednotka" bola paráda, príjemná a predovšetkým originálna. Bohužiaľ, tento sequel už bol asi tak o 2 triedy slabší. Keďže ide o pokračovanie, tak originalita razom zmizla, no a taktiež tá sviežosť, ktorej bolo v "jednotke" na rozdávanie. Rovnako ako v jednotke mi vadil občasný nevkusný humor, aj keď na druhú stranu tu bolo aj viacero dobrých hlášok, na ktorých sa dalo zasmiať. Čo sa týka hudobného aranžmá, na ktorom je takýto typ film cca z polovice odkázaný, tak to bola oproti jednotke dosť slabota. Nebola to však taká katastrofa, stále sa to udržalo jemne nad hranicou priemeru. A nech len nepindám, tak aj pochválim príchod "dedičky" Hailee Steinfeld, ktorá si ma získava čím ďalej tým viac (už v Romeo & Juliet ma veľmi zaujala, a neskôr aj v Begin Again) - dúfam že jej filmová kariéra bude ešte viac prekvitať! ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Ladíme 2 spája mnohé atribúty pokračovania: venuje sa hrdinkám, posúva ich do nových situácií, aj na medzinárodnú súťaž (mimo zóny komfortu USA); produkčne vyzerá nabitejšie, najmä v hudobných číslach. Prvá polovica je relatívne pomalá a veľa sa zaoberá predstavením pred Obamom a následným sklamaním, no druhá sa rozbehne a vyústi do parádneho finále. Medzinárodná scéna dodáva patričnú pestrosť a dobrú príchuť – všetky hudobné čísla sú vynikajúco aranžované, odspievané (ak doteraz niekto neveril, že Anna Kendrick spieva báječne, tu to musí do hlavy dostať) a ponúkajú ešte väčšiu variabilitu ako v jednotke. Réžia Elizabeth Banks má cit najmä pre jednotlivé šou a vystúpenia. 68% ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Hudební, acapela, občas vtip, Fat Amy x celkem nuda, prostě dvojka. Je takovým pravidlem, že pokračování filmů nikdy nemá takové grády jako jednička. A u Pitch Perfect se to bohužel tak stalo. Písničky nebyly příliš dobré, snad kromě Muse, a poslední srdcovky. Děj také trošku pokulhával, nejlepší asi stmelovací tábor a hlavně Fat Amy, ta je prostě nezastavitelná. Takové na stejné brdo, trojku už ne, prosím. ..a prej trojka bude.. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (14)

  • Finální scéna byla natočena v parku ve městě Baron Rogue v Lousianě. Davové scény se zúčastnilo přes dva tisíce komparzistů. (ČSFD)
  • Ve scéně, kdy se Barden Bellas fotí před domem, se neshoduje snímaná skutečnost s výsledným snímkem. Např. dívka vlevo nahoře je na snímku úplně vzadu, další dívky mají ruce v jiné poloze a Chloe (Brittany Snow) nedrží fotoaparát. (M1k3k)

Související novinky

Charlieho andílci dostanou další šanci

Charlieho andílci dostanou další šanci

16.09.2015

Převážně komediální herečka Elizabeth Banks (Zack a Miri točí porno) se letos dala na režii. Její Ladíme 2 utržilo 285 milionů dolarů, takže se předpokládalo, že se u trojky nebude měnit dohled.… (více)

Universal překonal dvoumiliardový rekord

Universal překonal dvoumiliardový rekord

17.08.2015

Utržit na americké půdě 2 miliardy dolarů za rok se hollywoodskému studiu podaří jen výjimečně. Nejrychleji se na tuhle metu vyškrábali Warneři, kteří ji v roce 2009 zdolali 25. prosince, teď ale… (více)

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

02.02.2015

Super Bowl je každoročním svátkem nejen pro fanoušky amerického fotbalu, ale také filmu. Studia totiž utrácejí miliony dolarů za to, aby mohla mezi reklamy procpat své půlminutové TV spoty, obvykle… (více)

Ladíme! podruhé

Ladíme! podruhé

18.02.2014

Z předloňské hudební komedie Ladíme! se vyklubal překvapivý hit. Sedmnáctimilionový film vydělal v kinech 113 milionů dolarů a dalších 80 vytáhl z domácích nosičů, ohlášení dvojky na sebe tedy… (více)

Reklama

Reklama