Reklama

Reklama

Ladíme 2

  • USA Pitch Perfect 2 (více)
Trailer 2
Komedie / Hudební
USA, 2015, 115 min

Režie:

Elizabeth Banks

Scénář:

Kay Cannon

Kamera:

Jim Denault

Hrají:

Anna Kendrick, Hailee Steinfeld, Rebel Wilson, Brittany Snow, Alexis Knapp, Ester Dean, Hana Mae Lee, Skylar Astin, Adam Devine, Shelley Regner, Katey Sagal (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Mají skvělé hlasy, dokonalá těla (až na výjimky) a jsou královnami zpívání a capella, takže ve svých vystoupeních nepoužívají hudební nástroje. Celá Amerika jim leží u nohou a dokonce je pozvou, aby zazpívaly prezidentu Obamovi k narozeninám. Jenže stačí drobná technická komplikace, v níž figuruje zpěvačka s příznačnou přezdívkou Tlustá Amy, bezmocně visící na lanech před Barrackovými zraky částečně tak, jak ji Bůh stvořil. Z Barden Bellas, dosavadních miláčků země, je najednou ten nejvděčnější terč. (CinemArt)

(více)

Zajímavosti (14)

  • Herečka Birgitte Hjort Sørensen o natáčení prohlásila: „Prošli jsme dvou týdenním výcvikovým táborem, nejen abychom se naučili taneční choreografii, ale také abychom získali vytrvalost, abychom skutečně dokázali scény opakovat. (griph)
  • Během natáčení byly použity skutečné skupiny Acapella. (griph)
  • V závěrečném souboji se za kanadské barvy objeví pěvecký soubor Pentatonix, což je reálná skupina, ale původem z Ameriky. Pentatonix také vytvořil soundtrack ke scénám na World's Championship. (sQelle)
  • Finální scéna byla natočena v parku ve městě Baron Rogue v Lousianě. Davové scény se zúčastnilo přes dva tisíce komparzistů. (ČSFD)
  • V úvodní scéně, kdy Barden Bellas vystupují pro prezidenta Barracka Obamu a jeho ženu Michelle na jeho narozeniny, ve skutečnosti Obamovi nehráli, byl pouze použit záznam z Kennedy Center Honors reception z roku 2013. (hansel97)
  • Herečka Rebel Wilson veřejně prohlásila, že chce jako jednu z Bellas obsadit zpěvačku Demi Lovato, ale ta se v té době rozhodla zaměřit na její hudbu a tour. (willy1)
  • Nemecká kapela vo finále spieva textovo mierne pozmenenú skladbu "My Songs Know What You Did In The Dark" od americkej punk rockovej kapely Fall out boy. (ČSFD)

Související novinky

Charlieho andílci dostanou další šanci

Charlieho andílci dostanou další šanci

16.09.2015

Převážně komediální herečka Elizabeth Banks (Zack a Miri točí porno) se letos dala na režii. Její Ladíme 2 utržilo 285 milionů dolarů, takže se předpokládalo, že se u trojky nebude měnit dohled.… (více)

Universal překonal dvoumiliardový rekord

Universal překonal dvoumiliardový rekord

17.08.2015

Utržit na americké půdě 2 miliardy dolarů za rok se hollywoodskému studiu podaří jen výjimečně. Nejrychleji se na tuhle metu vyškrábali Warneři, kteří ji v roce 2009 zdolali 25. prosince, teď ale… (více)

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

02.02.2015

Super Bowl je každoročním svátkem nejen pro fanoušky amerického fotbalu, ale také filmu. Studia totiž utrácejí miliony dolarů za to, aby mohla mezi reklamy procpat své půlminutové TV spoty, obvykle… (více)

Ladíme! podruhé

Ladíme! podruhé

18.02.2014

Z předloňské hudební komedie Ladíme! se vyklubal překvapivý hit. Sedmnáctimilionový film vydělal v kinech 113 milionů dolarů a dalších 80 vytáhl z domácích nosičů, ohlášení dvojky na sebe tedy… (více)

Reklama

Reklama