Reklama

Reklama

VOD (1)

Populární moderátor se vydal do Kanady natáčet rozhovor. Během cesty se však dostal do tajemného domu záhadného invalidy, který mu začal vyprávět podezřelé námořnické historky o svém ztroskotání na ostrově s mrožem... Přátelé Wallace Bryton a Teddy Craft jsou moderátory úspěšné podcast show, ve které komentují internetová videa. V posledním vydání se věnují videu, ve kterém si mladý Kanaďan samurajským mečem usekne nohu. Wallace je odhodlaný Kanaďana navštívit a udělat s ním rozhovor. Doma nechává svou přítelkyni Ally, která Wallaceovi oplácí jeho nevěry svým mileneckým vztahem s Teddym. Mladík, kterého přijel Wallace zpovídat, však mezitím zemře a Wallace se rozhodne najít jinou senzaci. Zaujme ho inzerát neznámého muže Howarda Howea, který nabízí ubytování ve svém domě za pomoc s domácími pracemi a naslouchání jeho dobrodružným příběhům. Wallace přijede do Howeova domu a přivítá ho na první pohled bezbranný invalida Howe, který mu začne vyprávět historky o svém námořním setkání s Hemingwayem a o mroži, který ho kdysi zachránil po ztroskotání lodi. Howe však Wallace omráčí a v bezvědomí mu amputuje nohy. Howe ve skutečnosti není žádný invalida, nýbrž sériový vrah, který své oběti navlékne do mrožího kostýmu, ve kterém mají představovat jeho mrože zachránce. Howe byl totiž mrože donucen zabít a v podobě svých obětí mu chce dát ještě jednu šanci žít. I Wallace je násilím oblečen do kostýmu a donucený přizpůsobovat se mrožímu chování. Ještě předtím se mu však podaří zavolat Ally a Teddymu a říct jim, že byl unesený... (TV Prima)

(více)

Videa (6)

Trailer
Trailer
D: angličtina T: čeština
02:31

Související novinky

Johnny Depp jako kanadský superpolda

Johnny Depp jako kanadský superpolda

20.08.2014

Pokud znáte hrubozrnnou tvorbu Kevina Smithe (Clerks, Clerks 2), dobře víte, že je mimo Poldů s Brucem Willisem prostá velkých hvězd. V několika Smithových filmech se sice objevil jeho kamarád Ben… (více)

Jste připraveni na mroží horor?

Jste připraveni na mroží horor?

18.07.2014

Kevin Smith, režisér osobitých komedií Clerks a Clerks 2: Muži za pultem, před pár lety razantně překopal svoji kariéru. Mimo chystaných Clerks 3 hodlá točit především zvrácené horory, přičemž v Red… (více)

Reklama

Reklama