Reklama

Reklama

Predátoři oceánů 3D

  • Německo Ocean Predators

Obsahy(1)

Ponořte se do hlubin oceánu a pátrejte po nejnebezpečnějších predátorech našich moří. Odhalte tajemství těchto úžasných a schopných lovců, protože ve světě, který nezná slitování, vládnou zuby ostřejší než žiletky a reakce rychlejší než blesk. Podívejte se, co se opravdu skrývá za mýty a legendami o žralocích, barakudách a murénách. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (4)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

3D, které bylo důvodem, že tento dokument vůbec někdo viděl, bylo skutečně na moc pěkné úrovni. Zajímavý je dokument rozhodně taky, protože na žraloky se pěkně kouká. A vlastně veškerý podmořský život mě fascinuje a ve 3D se mi tento svět ze všech světů líbí nejvíc (zase tolik těch světů nemáme). Naopak mě trošku zarmoutilo, že anglický průvodce se neustále rozplývá nad hrůzostrašností těchto predátorů, ale v akci nevidíme vůbec žádného. Každého žraloka, který byl dostatečně děsivý a dostal se do nominace pro tento snímek je změřen, zvážen, jsou mu spočítány zuby a síla stisku. Doprovodné záběry nám nabízí jen a pouze, jak tento žralok cestuje oceánem a na žádné rybce si nepochutná. To se mi jeví jako děsná škoda, ale zřejmě není až tak snadné takového žraloka zastihnout v plné akci. Doprovodná hudba je skutečně pěkná, ale velmi snadno vás přinutí usnout. Mě se to u tohoto snímku podařilo asi 4x, čímž nechci snižovat jeho kvality. V rámci žánru se dá mluvit asi o spokojenosti. S hodnocením to ale nehodlám nějak přehánět. ()

Reklama

_DAVE_ 

všechny recenze uživatele

Velmi působivé, a na rozdíl od podobných dokumentů to není nudné. Má to na svědomí samotné téma žraloků, které ačkoli je velmi okoukané, pořád táhne a potom i zajímavá, dramatická hudba. Koukáno samozřejmě ve 3D - 90% ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

Opravdová nádhera a excelentní pastva pro oči .. ale přitom všem ´odhalování tajemství těchto úžasných a schopných lovců ze světa, který nezná slitování´ .. jsem postrádal jednu zásadní ukázku .. a to záběry, jak se tito predátoři krmí ... ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama