Reklama

Reklama

Marta a Věra - Série 1 (2014) (série)


Teambuilding (S01E01)

(epizoda)

Obsahy(1)

Marta byla se svým životem spokojená. Než přišla Věra. Příběh ze světa, kde každá sleva něco stojí. Kdyby Marta a Věra nebyly zaměstnankyně slevového portálu Leeevne.cz, neměly by nic společného. Rozděluje je totiž zcela odlišný přístup k životu. Marta věří, že dělá práci, která má smysl a pomáhá lidem lépe žít. Když má vše systém, je šťastná a plná iluzí. Věra má nedozírné zkušenosti, a proto žádné iluze. Improvizace je její radost a zároveň recept na přežití v jakýchkoli podmínkách. Kromě nerudných zákazníků a vzájemných střetů život Marty a Věry pravidelně ztěžuje i asociální majitel firmy Brouček, podlý skřet převlečený za manažera, který své dvě zaměstnankyně s chutí řídí, šmíruje a šikanuje. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ať žije teambuilding pomocí potkanů :))) Jinak zajímavý úvod do seriálu o 3 hercích :)) ale jo překvapivě to funguje i je to vtipné... Jinak ten Liška je fakt přesný moderní "manažer" :))) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Vy ji chcete, jenom nevíte, že ji chcete, protože jako žena nevíte, co chcete." Tak přijetí nové asistentky, balancování mezi úslužností a asertivitou ani teambuilding kancelářských myší s potkany mi nepřinesli nějakou velkou zábavu. Nicméně úplně marné to nebylo a poučení, že život je jako vyhřezlý pupík, jistě má filozofický přesah, který se budu v následujících letech svého života pokoušet dešifrovat. ()

Reklama

Galerie (21)

Reklama

Reklama