Reklama

Reklama

Sabaton - Uprising

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
2010, 5 min

Obsahy(1)

Klip od švédskej metalovej skupiny Sabaton z ich 6. štúdiového albumu "Coat of Arms" na tému Varšavského povstania. Predstavuje hraný súhrn scénok reagujúcich na vtedajšie udalosti, ktorý sa prelína so skutočnými filmovými zábermi a zábermi skupiny hrajúcej v temnej budove. (Marek1991)

Recenze (10)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Samozrejme nie je to ich najlepšia skladba ani najlepší klip, ale Sabaton je proste Sabaton a vojnový fanda a rocker bude ťažko hľadať lepšiu kapelu. 100%. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Klip o Varšavskom povstaní z roku 1944 v perfektnej kvalite a s dejom, aký málo kde vidieť a do toho ešte úžastný metal. To je veľkolepá pocta. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Rozhodne nehodnotím song ( ten by to mal u mňa rozhodne nahnuté ). Videoklip je presným opakom. Je dobre spracovaný a rázny. ()

OzzyCobain 

všechny recenze uživatele

Hodnotím klip... Ano! Má s tím někdo problém? Ne? Děkuji. Každopádně. Sabaton je kapela známá z velké části tím že ke svým songům klipy nedělá. K této Metalové pecce se ale ke klipu zmohli. A jen mě to utvrdilo v tom že by měli klipy dělat častěji. Varšavské povstání je zde zachyceno krásně a na obětování Poláků jsem tady shledal něco hrdinského. Vše to podtrhuje fakt že bitvy ve Varšavských ulicích krásně korespondují s muzikou. Ta se tak stává silnou oporou konečného výsledku. Výhradu tady mám jen k tomu že konflikt zde působí poměrně malý. Ovšem na to jaké omezené prostředky kapela v té době měla se jedná o výbornou práci. ()

Reklama

Reklama