Reklama

Reklama

Dobrý řidič Smetana

Trailer

Obsahy(1)

V plném znění a bez nutné cenzury vstoupí 12. prosince do českých kin dokumentární komedie Dobrý řidič Smetana. Film o olomouckém řidiči autobusu Romanu Smetanovi, který se do boje s nespravedlností, mafiánstvím a nevkusem české politiky vyzbrojil lihovým fixem. Smetana politikům na plakátech přikresloval tykadla a pod to psal, že jsou to lháři, zloději a korupčníci. Na kameru ho zachytili Vít Klusák a Filip Remunda. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

Uživatel Dadel smazal svůj příspěvek.

trx2010

trx2010 (hodnocení, recenze)

Jen v divném národě se nevyzrálému pošukovi může dostat takové pozornosti.

loki5

loki5 (hodnocení, recenze)

relentless

Jen si myslím, že je to celé jeden velký mediální cirkus. A navíc je to už nepodstatná minulost. Tudíž nevím proč se do mě hned navážíte. 

 

To že je v dokumentu Nečas je jen snaha z toho ten politický proces udělat. Že ho nemáte rád je pochopitelné nejste v rozhodně v menšině. Ale trápit vás to už nemusí jelikož je už v propadlišti dějin, ze kterého se už nevrátí.

relentless

relentless (hodnocení, recenze)

sice nvm o cem to je a na ci strane,ale za to vim,ze sem alergicky na necase a jeho praseci ksicht,cirkevni restituce tunel schvaleneny nelegitimni vladou a posveceny podmazankem rychetskym.TOTO  neni pravni stat !!!

Uživatel relentless smazal svůj příspěvek.

6thSun

6thSun (hodnocení, recenze)

neví někdo, liší se to nějak zásadně od uvedeného televizního dokumentu?

na příspěvěk reagoval loki5

Reklama

Reklama