Reklama

Reklama

Největší zabijáci Afriky

(seriál)
  • Jihoafrická republika Africa's Deadliest

VOD (1)

Obsahy(1)

Temná stránka života zvířat v botswanské buši. Nejistota, podezření, teror - cílem je získat pro sebe co nejvíce a udržet si to.

1. série
01. Zabijácká taktika Pohled na různé strategie a techniky lovu u afrických zvířat. Budete obdivovat jejich nečekaná přepadení, mimořádné smysly i neohroženou sílu.

02. Houf predátorů Podíváte se, jak různá zvířata spolupracují při lovu kořisti. Mimo jiné uvidíte delfíny, žraloky, psy a buvoly.

03. Smrtící zbraně Kly, drápy a zobáky mohou probodnout, omráčit i zmrzačit, čímž kořist může získat výhodu nad predátory.

2. série
04. Obrovští zabijáci Když na hrochy, slony, buvoly a další velká zvířata neútočí hordy menších predátorů, pouští se jeden do druhého.

05. Zločinecké podsvětí Čím více predátorů, tím vyšší je naděje, že uloví větší kořist. Jediný lev na žirafu nestačí. Celá smečka ji však skolí jako nic.

06. Útok kočky Velikost, kamufláž a lovecké strategie se různí. Všechny jsou však smrtelné. Setkáte se s těmito fascinujícími, mrštnými a nebezpečnými tvory.

3. série
07. Zabijáci Přehlídka deseti nejvražednějších zabijáků kontinentu, od těch mikroskopických po ty obrovské, kteří žijí v nejnáročnějších podmínkách.

08. Vetřelci Vzrušující přehlídka těch nejvražednějších a nejděsivějších útočníků.

09. Přepadení Vzrušující přehlídka těch nejvražednějších a nejděsivějších útočníků.

4. série
10. Ukrást nebo zemřít Temná stránka života zvířat v botswanské buši. Nejistota, podezření, teror - cílem je získat pro sebe co nejvíce a udržet si to.

11. Vláda smečky Boj v botswanské buši je krutý a vyhrává ten, kdo je součástí silné skupiny a dodržuje pravidla gangu.

12. Speciální schopnosti V každodenním boji o přežití si zvířata vyvinula řadu speciálních schopností, které jim pomáhají přežít nelítostné hry na život a na smrt v pouštní oblasti Kalahari. (National Geographic)

(více)

Recenze (3)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Afrika, to je jedna veľká bitka o prežitie. A to nielen medzi ľuďmi. Obrovské možnosti fauny tam prinášajú toľko zvieracích druhov a špecifických zvierat, že ani dosť veľa častí tohto seriálu nepokryli všetko. Od klasických mačkovitých šeliem, cez dosť hnusné hady číhajúce na vtáky i väčšie obete, až po pavúky čo lovia ryby. Neuveriteľné. Nie je to dokument v štýle Attenborougha, ktorý je neprekonateľný. Ale zaujímavý určite. Prvých 9 častí tu. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama