Reklama

Reklama

Parta Analog

  • USA Analogs, The (festivalový název)
všechny plakáty
TV spot

Obsahy(1)

Deset televizních matadorů, kteří v 50. letech začínali v tehdejší Československé televizi, se vrací, aby spolu ještě jednou připravili televizní vysílání. Zábavná i dramatická dokureality o desítce někdejších televizních matadorů, scházejících se po letech s odhodláním ještě jednou připravit a živě odvysílat zábavný komponovaný program. Legendy televizní zábavy a publicistiky, jako scenárista Gustav Oplustil, hlasatelky Heda Čechová a Jarmila Šusterová, zpravodajská redaktorka Kamila Moučková, kameraman Jiří Lebeda a další, spojili na bezmála dva týdny síly, oprášili své profese, a vrátili se do prostor Kavčích hor ukázat, že na to ještě mají.
Dokument je vyprávěn klasickým stylem „filmu o filmu". Kromě mnohdy vypjatých okamžiků, nastávajících při spolupráci velmi rozdílných individualit, tak dokument přibližuje i jak se podobné pořady připravovaly za éry počátků vysílání Československé televize. Zachycuje vztah starší generace k televiznímu médiu a je tak vlastně netradiční oslavou práce v televizi jako takové. (Česká televize)

(více)

Filmotéka

Uživatel Formát Jazyky Přidáno Pozn.
GarGG Jiné
02.10.2018
roswelll DVD
11.04.2018
apokar Jiné
08.04.2018
Alex.Denim Jiné
25.08.2014
DonPedro DVD
20.06.2014
Lasoft DVD
11.05.2014
Manon4 Jiné
29.10.2013

Související novinky

Cena Pavla Kouteckého zná svého vítěze

Cena Pavla Kouteckého zná svého vítěze

15.06.2014

Cenu Pavla Kouteckého za nejlepší dokument získala režisérka Bára Kopecká za film DK o kontroverzním a uznávaném architektovi Davidu Kopeckém. Film je podle poroty hluboce autorskou výpovědí… (více)

Reklama

Reklama